Vetovihje: HJK – Apoel 30.7.2014

Vihjetykki on uskonut vahvasti HJK:hon tämän kauden europeleissä ja sama meno jatkuu tänään.

BW eSports FI €100 welcome

Mestareiden liigan kolmannella karsintakierroksella vastaan asettuu kyproslainen Apoel Nicosia. Apoel pelasi kaudella 2011-2012 mahtavasti Mestareiden liigassa ja joukkue eteni aina neljännesvälieriin saakka, kunnes Real Madrid oli parempi maalein 5-2. Viime kaudella joukkue pelasi Eurooppa liigan lohkovaiheessa, joten rutinoitunut ryhmä HJK:lla on vastassa.

HJK:n asetelmia puoltaa se, että Kyproksen sarjakausi ei ole vielä alkanut, joten Apoelille tämä on kauden ensimmäinen merkityksellinen peli. Neljässä ystävyysottelussa Apoel on kohdannut täysin tuntemattomia joukkueita. Lisäksi HJK:n kotikentän tekonurmi antaa aina pienen edun HJK:lle, mikäli vastustaja ei ole sinut sen kanssa. Myös HJK on rutinoitunut joukkue, joka on hyvä sekoitus kokemusta ja nuorta voimaa.

VETOVIHJE: Avausottelussa HJK:lla on kotiedun turvin mahdollisuus yllättää ennakkoon vahvempi vastustajansa, sillä ylitsepääsemätön este Apoel ei HJK:lle ole. HJK:lle tarjotaan mukavia kertoimia ja Vihjetykki iskee kiinni Betssonin tarjoamaan kertoimeen 3,20 HJK:n voitolle. Se on markkinoiden paras tarjous.

Ei vielä pelitiliä Betssonilla? Talleta 100 euroa ja kuittaa 200 euroa pelirahaa avaamalla tili tästä linkistä!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi