Vetovihje: Liverpool – Manchester City 30.7.2014

Yhdysvalloissa pelattava International Champions Cup jatkuu, ja ensi yönä New Yorkin Yankee Stadiumilla vastakkain asettuvat Liverpool ja Manchester City. Meillä on tarjota kamppailuun kiintoisa pelivihje.

BW eSports FI €100 welcome

Viime kaudella kaksikko kalisteli sapeleitaan loppuun saakka Valioliigan mestaruudesta. Nyt mitellään kuitenkin harjoitusturnauksessa, johon Liverpool valmistautui häviämällä Romalle päätöshetkien takaiskulla 0-1. Turnauksen avauksessa Gunners kaatoi Olympiakoksen Raheem Sterlingin osuttua viidennellä minuutilla.

Liverpool on alkanut käyttää Suarez-rahojaan miehistönsä leventämiseen, jotta se pärjäisi Valioliigan ohella mahdollisimman hyvin myös Mestareiden liigassa. Rotaatiosta ei löydy kuitenkaan samaa laatua kuin Cityltä.

City on esiintynyt harjoituskaudella lupaavasti, sillä rinki on todella laaja. Se on itse asiassa niin laaja, että esimerkiksi sellaiset pelaajat kuin Jovetic ja Dzeko eivät voi olla varmoja paikastaan avausmiehistössä. Näyttöjä on siis vielä annettava, mikä toisaalta näkyikin viimeksi AC Milania vastaan. City nousi 26 minuutissa 4-0-johtoon maaleilla, joista Jovetic teki kaksi. Lopputulos oli 5-1.

Ennen tuota voittoa Milan löi MLS:n parhaimmistoon lukeutuvan Sporting Kansas Cityn 4-1.

Viime kauden Valioliiga-kohtaamisissa Pool ja City voittivat kumpainenkin kotiottelunsa maalilla (3-2 ja 2-1) ja sitä ennen oteltiin kahdesti tasurit.

VETOVIHJE: Cityn nippu pysyi hyvin kasassa viime kaudesta, joten pelaajat tuntevat toisensa. Liverpoolissa vaihtuvuutta on ollut enemmän, joten pitkälti siksi luotamme Cityyn. Kohde palauttaa panoksen osuessaan kaksinkertaisena esim. Betwayllä. Ottelu käynnistyy Suomen aikaa klo 02.05.

Ei vielä pelitiliä Betwayllä? Avaa tili tästä ja kuittaa 50 euron tervetuliaisbonus!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi