Vetovihje: Augsburg – Dortmund 29.8.2014

Bundesliigan kakkossuosikki Dortmund vierailee tänään Baijerissa Augsburgin vieraana. Molempien joukkueiden sarjakausi käynnistyi avauskierroksella tappiolla

BW eSports FI €100 welcome

Dortmundin 0-2 kotitappio Leverkusenille oli avauskierroksen suurimpia yllätyksiä. Olivathan keltamustat voittaneet viikkoa aikaisemmin Saksan Super Cupin ottelussa itsensä Bayern Munchenin maalein 2-0. Dortmundin puolustuksessa on hieman huolia, sillä laitapakki Marcel Schmelzer on sivussa ja uuden kapteenin Mats Hummelsin pelikunto on arvoitus. Hummelsin kommentoi keskiviikkona ”feeling fine”, mutta epätodennäköistä maailmanmestarin pelaaminen taitaa olla.

Augsburg on yllätysaltis, mutta perjantain vastus on kova. Sarja-avauksessa Hoffenheim oli parempi kotonaan 2-0 maalein, mutta maalintekoyritykset kirjattiin Augsburgille 10-7. Harjoitusotteluissa joukkue esiintyi vielä ihan hyvin voittamalla mm. Trabzonsporin ja Rennesin, mutta Saksan Cupissa tuli yllätystappio neljännen sarjatason Magdeburgille.

VETOVIHJE: Lähdemme hakemaan yllätystä Augsburgin +1 vedolla. Dortmundin suurinta tähteä Marco Reusia on siirtohuhuissa viety ties minne ja elokuu ei ole vielä ohi. Väkisin nämäkin asiat vaikuttavat pelaamiseen. Bettson tarjoaa Augsburgin +1 vedolle kertoimen 2,24. Se on markkinoiden tasoon nähden todella korkea, sillä toiseksi paras tarjous on Bet1234:n 2,15 ja pienimmillään kertoimet on alle kahden.

 

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi