Vetovihje: Burnley – ManU 30.8.2014

Lauantain Valioliigan iltapäiväpeli käynnistyy jo klo 14.45. Siinä menneiden vuosiensa loiston kadottanut Manchester United matkaa Burnleyn vieraaksi, ja kysymys kuuluu, irtoaako tästä ManUlle kauden avausvoitto.

BW eSports FI €100 welcome

Alkukauden tulokset tunnetaan. United hävisi Swansealle avauksessa ja haki Sunderlandiltä vain pisteen. Viimeksi tuli turpaan rumasti, kun Ykkösliigan MK Dons voitti 4-0.

Viimeksi mainitussa yksitoistikko ei ollut toki paras mahdollinen, mutta silti nimillä Welbeck, Hernandez, Kagawa, Anderson ja Evans pitäisi voittaa ”kakkosdivarin” jengi minä päivänä tahansa.

Puolustuspelin suhteen näyttää joka tapauksessa todella sekaiselta. Evans sortui useisiin henkilökohtaisiin virheisiin MK Donsia vastaan, ja nämä vastustaja hyödynsi armotta.

Samaan aikaan ManU kärsii useista loukkaantumisista. Louis van Gaalin mukaan sairastuvalla on peräti kymmenen pelaajaa, eikä Rojo ole saanut vielä työlupaa. Loukkaantuneiden listalta löytyvät muun muassa Hererra, Fellaini, Shaw, Lingard, Carrick, Kagawa ja Smalling.

Sen sijaan Angel Di Marian odotetaan debytoivan United-paidassa, joten hyökkäyskalusto on kunnossa. Sen sijaan keskikentän keskusta ja alakerta näyttävät selvästi heppoisemmilta.

Lauantaina on kiintoisaa nähdä, miten van Gaal muodostaa joukkueen, kun Di Maria on mukana. Vierasottelusta huolimatta odotuksissa on hyökkäysvetoinen asetelma, koska nimenomaan sillä osa-alueella joukkueen vahvuus tällä hetkellä piilee.

Burnley on joukkue, joka ei esitä anteeksipyyntöjä kotikentällään. Chelseaa vastaan avauskierroksella joukkue täräytti maalin jo alle varttitunnin pelin jälkeen, vaikka lopputulos olikin 1-3-tappio. Vierasavauksessa Swansealle riitti yksi maali voittoon.

VETOVIHJE: Unitedin hyökkäysvoima ja toisaalta alakerran heppoisuus huomioiden testaamme yli 2,5 maalin peliä tässä ottelussa. Van Gaalin alaisuudessa 7/9 ottelua on tuottanut ylipelin. Avointa peliä ja lukuisia maalintekopaikkoja lienee luvassa. Pinnaclen 1,94 on valintamme.

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi