Vetovihje: Leicester – Arsenal 31.8.2014

Leicesterin voitonmarssille tuli stoppi Valioliigassa

Arsenal pyristeli itsensä jatkoon Mestarien liigassa lyötyään viikolla Besiktasin 1-0. Sunnuntaina luvassa on matkapeli liigatulokas Leicesterin vieraana Suomen aikaa klo 18 alkaen.

BW eSports FI €100 welcome

Leicester City voitti Championshipin ylivoimaisesti. Joukkue kahmi esimerkiksi 22 pistettä enemmän kuin QPR, joka nousi Valioliigaan karsintojen kautta.

Mutta otteluohjelma ei ole ollut suotuisa. Kausi käynnistyi kotona Evertonia vastaan, jatkui Chelsean vieraana – ja nyt vastassa on kotona Arsenal.

Evertonilta irtosi piste, mutta Lontoossa Chelsea oli parempi maalein 2-0. Tiistaina liigacupissa kakkosliigan Shrewsbury Town oli vahvempi.

Arsenal on ehtinyt pelata neljä ottelua Besiktas-otteluparin myötä. Valioliigassa kausi käynnistyi kotivoitolla, kun Crystal Palace kaatui 2-1. Evertonin vieraana tuli 2-2-tasapeli. Besiktasin vieraana avauspeli oli maaliton, ja keskiviikon kotiottelussa Sánchezin osuma riitti voittoon.

Terveystilanne on sellainen, että Arsenalilta puuttuvat Arteta, Giroud, Walcott Gibbs ja Gnabry. Leicesteriltä sivuun jäävät James, Upson ja uusi mies Cambiasso.

VETOVIHJE: Me poimimme peleihin Arsenalin kotivoiton Pinnaclen kertoimella 1,87. Evertonia vastaan esitys ei ollut paras mahdollinen, mutta kaksi päätöshetkien osumaa ja Vihjetykinkin aavistama ehjä suoritus Besiktasia vastaan olivat jotakin sellaista, jonka varaan on hyvä rakentaa.

Nyt Arsenal vieläpä saa takaisin keskikentän moottorinsa Ramseyn (oli pelikiellossa Besiktasia vastaan). Saksan maailmanmestaritkin alkavat palailla hiljalleen arkeen, mikä on tärkeää tykkimiesten menestyksen kannalta.

Leicester ei ole saanut peliään kulkemaan yhtä hyvin kuin viime kaudella sarjaporrasta alempana. Joukkue on jäänyt kaksi kertaa putkeen nollille, ja omissa on soinut viidesti kolmessa edellisessä ottelussa. Ykkösmiesten lepuutuksista huolimatta putoaminen kakkosliigan joukkueelle oli tietysti nolo lapsus.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi