Vetovihje: Milan – Lazio 31.8.2014

Milanin alkukausi ei vakuuta - streamiä tarjolla

Italian liigan avausviikonloppu jatkuu AC Milanin ja Lazion kuumalla taistolla, johon meillä on tarjota vetovihje.

BW eSports FI €100 welcome

Milanin viime kausi meni pahasti penkin alle tuottaen lopputaulukossa kahdeksannen sijan. Myös harjoituskausi on ollut suorastaan painajaismainen, sillä International Champions Cupissa tuli turpaan kaikissa kolmessa ottelussa karulla maalierolla 1-10. Myös kenraali Valenciaa vastaan tuotti tappion.

Hankinnoista nimekkäimpiä lienevät Alex ja Menez PSG:stä sekä Torres Chelseasta. Menetyksistä kirpein oli maalitykki Balotellin maisemanvaihto.

Vierailija Lazio on panostanut alkavaan kauteen isosti viime kauden faniprotestien jälkeen. Värväyksiin lukeutuvat muun muassa Parmasta tullut maajoukkueen keskikenttämies Parolo, Nantesissa 20 maalia 34 otteluun iskenyt hyökkääjä Djordjevic sekä Vrij Feyenoordista.

Uusi valmentaja Stefano Pioli on saanut joukkueen pelin heti uomiinsa, mistä kielivät myös harjoituskauden tulokset: neljä voittoa, tasapeli ja tappio. Vastakkain ovat nyt siis joukkueet, joilla molemmilla on uusi luotsi.

Kumpikin joukkue kärsii myös loukkaantumisista. Motolivon poissaolo on paha takaisku Milanille. Tässä alustavat avausmiehistöt Corriere dello Sportin mukaan:

Milan: Lopez, Abate, Alex, Bonera, Armero, Poli, de jong, Muntari, Honda, Menez, El Shaarawy.
Lazio: Berisha, Basta, de Vrij, Cana, Radu, Parolo, Biglia, Lulic, Candreva, Klose, Keita.

VETOVIHJE: Viime kaudella molemmat kohtaamiset päättyivät 1-1. Me uskomme, että Lazio voi saada mukaansa saalista San Sirolta tälläkin kertaan. Milan on näyttänyt surkealta harjoituskaudella varsinkin puolustuspelin osalta. Omissa on soinut peräti kahdentoista osuman verran neljässä edellisessä harjoituspelissä samalla, kun toiseen päänsä on tehty vain kaksi.

Vieläpä kun Balotelli jätti joukkueen, eikä Torres ole vielä pelikelpoinen, isäntien tilanne on tukala. Lazio voitti 5/9 viimeisimmistä vierasotteluistaan Serie A:ssa viime kauden päätteeksi ja napsi pisteitä 9/15 viimeisistä vierasottelussaan, joten sikäli matkapelit eivät ole roomalaisille mikään peikko.

Tästä syystä valitsemme double chancen (X2) Bet1234:n maistuvalla kertoimella 1,83. Moni muu sivusto tarjoaa alle 1,70, kuten esimerkiksi Bet-at-home vain 1,63.

Huomioi tämäkin! Bet1234 tarjoaa ottelusta ilmaisen streamin asiakkailleen alkaen klo 19 Suomen aikaa.

Perusta pelitili Bet1234:lle tästä ja kuittaa 100 euron avausbonus!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi