Ravivihje: Vermo T65 17.9.2014

T65-1:

BW eSports FI €100 welcome

Avauskohteen selvä suosikki on Jyrki Tammimetsän kolmevuotias 9 Ambitious Beat. Kovasukuinen ori on suorittanut varmalla tasolla. Luokkansa se näytti viimeistään Vermossa, jossa ori erkani kuolemanpaikalta voittoon. Kasvattajakruunussa Ambitious Beat ei pysynyt viimeksi Aragorn Hossin perässä. Kuusi lähtöä urallaan juossut ori on luokaltaan lähdön ylivoimaisesti paras, mutta rutiinin puute T65-tasolle sekä yli 60% peliosuus pistää varmistamaan oriin. 5 No Money No Honey kertoo jo nimessään totuudet. Nyt ruuna on päässyt eturiviin parin takarivin lähtöpaikan jälkeen ja rattailla istuu Esa Holopainen amatöörien sijaan. 8 Wishfull Streepillä on rutiinia T65-lähdöistä ja Antti Teivainen rattailla. Se riittää paikkaan pelikupongilla heikkotasoisessa lähdössä.

T65-2:

Vihjetykin luottohevonen 3 Vihjeen Veto saa jälleen suosikin paineet suomenhevosten pitkällä matkalla. Tällä kertaa Vihjeen Veto ei rastita varmaksi, sillä maisema ei ole viime aikoina vaihtunut samaan tahtiin kuin kesällä. 11 Hexan Voksu teki viimeksi urhean juoksun T75-finaalissa, kun ruuna runttasi toiseksi Veiskerin jälkeen. Muiden voitto tässä olisi yllätys.

T65-3:

5 Mon Amour on kolmannen lähdön selkeä suosikki, mutta peliosuus on yllättävän iso. Heikkotasoisessa lähdössä suurin uhkaaja on 4 Milou Farming, mutta se teki viimeksi todella heikon juoksun Turussa. Sitä ennen ruuna teki hyviä juoksuja ja heinäkuussa Vermossa juostu 14,3a/2100m olisi tähän kovaa valuuttaa. 8% peliosuus on kuitenkin kiinnostavan pieni. Mon Amour kesti viimeksi kuolemanpaikalta toiseksi eikä ohi tullut kuin selässä liftannut Glory Dancer. Tässä lähdössä ei ole Glory Dancerin kaltaisia kykyjä ja Mon Amouria saatetaan hyvinkin kunnioittaa niin paljon, että sillä saa hakea keulat ilmaiseksi. Silloin juoksu on ratkennut siihen.

T65-4:

4 Classic Wave on Vihjetykin varma. Viime viikolla Classic Wave jäi johtaneen Grainfield Oliverin taakse pussiin. Se saattaa tehdä kovia juoksuja pitkään tehneelle ruunalle jatkon kannalta vain hyvää. Tässä lähdössä pitäisi olla piikkipaikka tarjolla ja siitä Classic Wavesta on paha tulla ohi. 5 Global Option on kova kilpakumppani, joka on juossut monesti samassa lähdössä. Kerran Erkki-Pekka Mäkinen yritti tulla prässäämällä Classic Wavesta ohi eikä se onnistunut. Samaa Mäkinen tuskin toista kertaa yrittää. Muita halukkaita kuolemanpaikalle vauhtia pitämään ei tässä lähdössä taida löytyä.

T65-5:

Viidennessä lähdössä nähtäneen huima kiihdytys, kun 2 Pay Back Runner, 3 Evita Brodda ja 4 Alex Von Bentz lähtevät lujaa. Kaikki ovat hyviä hevosia ja kuuluvat lapulle.  Evita Brodda on tehnyt koko ajan parempia juoksuja ja tamma on Vihjetykin suosikki tähän, vaikka pelijakaumassa Pay Back Runner on enemmän pelattu. Lähdössä on ylivauhdin vaara ja lapulle nostetaan myös viime vuoden St. Legerin yllätysvoittaja 8 Yahuu Hoss ja 1 Jane’s Heart.

T65-6:

Isokenkä on hieno lähtö. Vihjetykki nostaa suosikikseen SM-kilpailun kolmosen 4 Rainbow Zetin. 1 Liquorice Pipen ulkopuolelta ei keulaa ota kukaan, mutta orilla tuskin keulasta ajetaan. Vihjetykki psyykkaa Rainbow Zetin keulahevoseksi ja siitä on suosikki 9 Womanizer S:n paha ohi tulla. ”Nassen” otteissa ei ole viime aikoina ollut entistä potkua ja kymmenenvuotias ruuna jätetään jopa lapulta pois. Lapulle sen sijaan nostetaan Kati Lindbergin menestystallin uusi tulokas 2 Outlaw Merci, joka on ollut lähtöratojen arvonnassa onnekkain.

Vihjetykin vihjerivi:

5,8,9

3,11

4,5

4 Classic Wave

1,2,3,4,8

2,4

Yhteensä 120 riviä eli 12 euroa. Vihjetykki pelaa vihjerivinsä T6-pelinä.

Vihjetykin vihjerivistä voi ostaa 1/10 osuuden tästä linkistä http://toto.fi/kutsuporukat?peli=925658528

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi