Vetovihje: Dortmund – Arsenal 16.9.2014

Moderni klassikko haiskahtaa alipeliltä

Mestareiden liiga pyörähtää käyntiin tänään, ja TV2 esittää Arsenalin ja Borussia Dortmundin välisen ”modernin klassikon” alkaen klo 21.35. Tiistain kohtaaminen on joukkueille jo viides kyseisessä turnauksessa sitten vuoden 2011, ja meillä on tarjota kamppailuun vetovihje.

BW eSports FI €100 welcome

Joukkueet arvottiin samaan lohkoon jo kaudella  2011-12. Tuolloin Saksassa pelattu mittelö päättyi 1-1-tasapeliin, ja Arsenal voitti kotona 2-1. Arsenal voitti lohkon Dortmundin jäätyä lohkonsa hännänhuipuksi.

Viime kaudella joukkueet jakoivat jälleen saman lohkon, mutta tällä kertaa kumpikin eteni jatkoon Dortmundin oltua yköknen. Molemmat keskinäiset päättyivät vierasvoittoon. Arsenal taipui Lontoossa 1-2, kun taas Dortmund taipui kotonaan 0-1.

Kertoimia katsottaessa Dortmund on tänään suosikki. Germaanien kerroin huitelee 2,1 kieppeillä, kun taas Arsenalista tarjotaan noin 3,75.

Dortmund sai kauteensa hankalan alun hävittyään Bundesliigan avauksensa Bayer Leverkusenille 0-2. Sen jälkeen joukkue on kuitenkin voittanut Augsburg 3-2 ja Freiburgin 3-1.

Arsenal puolestaan on mieltynyt ilmiselvästi alkukaudesta tasapeleihin. Valioliigan avauksesta irtosi 2-1-voitto Crystal Palacesta, ja Mestarien liigan karsinnassa Besiktas kaatui 1-0. Mutta muuten plakkarissa on neljä tasuria.

Kokoonpanojen suhteen tilanne on se, että vierailta ovat sivussa Debuchy, Giroud, Gnabry ja Walcott. Isänniltä jäävät sivuun Blaszczykowski, Reus, Hummels, Sahin, Kirch ja Ji.

VETOVIHJE: Mekin asetamme Dortmundin tänään suosikin asemaan, mutta Arsenalilla on kyky vältellä tappioita, jolloin pistesaalistakin yleensä irtoaa. Ykkösmerkki ei siis juuri houkuttele.

Sen sijaan pidämme houkuttelevana alipeliä, sillä alle 2,5 maalin kertoimia voi pitää yllättävän korkeina.

Dortmundin kohtaamiset päättyivät alipeliin sekä 2011 että 2013. Kolme Arsenalin viidestä viimeisestä on päättynyt alipeliin. Lisäksi Arsene Wenger peluuttaa joukkuettaan taktiikalla, jolla pyritään varmistamaan jatkoonpääsy. Mestarien liigassa alla onkin jo seitsemän alipeliä.

Nimenomaan Dortmund on se tekijä, joka hilaa kerrointa ylös, mutta heidänkin neljästä viime kotipelistään Mestarien liigassa kaksi on tuottanut alipelin. Bundesliigassa maalijuhlia on nähty pitkälti siksi, että vastassa on ollut selvästi heikompia joukkueita. Kärkipään ryhmiä (Bundesliigan sijat 1-4) vastaan joukkue teki vain neljä maalia eli 1,3 osumaa per ottelu – eli selvästi heikommin.

Unibetin alle 2,5 maalista maistuu meille. Varovaisemmat voivat valita alle 3 maalin kohteen, jolle Unibet antaa 1,67. Tällöin panos siis palautuu, jos ottelussa tehdään tasan kolme maalia.

Ei vielä pelitiliä Unibetillä? Avaa sellainen tästä ja varmista lisäjännitys illan matsiin!

Muista myös Unibetin 90 minuutin vakuutus, joka on käytössä Mestarien liigan ohella myös Valioliigassa. Lue lisää täältä!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi