Vetovihje: Bayern Munchen – Manchester City 17.9.2014

Mestareiden Liigan avauskierros jatkuu tänään ja päivän mielenkiintoisin ottelu on Saksan ja Englannin mestareiden kohtaaminen.

BW eSports FI €100 welcome

Bayern Munchen on syystäkin ottelun kotonaan suosikki, vaikka Bundesliigassa Bayern ei ole jyrännyt viime vuotiseen tapaan. Ainoan pistemenetyksen Bayern on silti kärsinyt Schalken vieraana, jossa ottelu päättyi tasalukemiin 1-1. Bayernilla on ollut paljon loukkaantumishuolia ja tänäänkin sivussa ovat varmuudella Schweinsteiger, Badstuber, Tiago ja Javi Martinez. Alonson, Robbenin ja Riberyn pelikunto on arvoitus.

City kärsi kotonaan yllätystappio Stokelle ja lauantaina City tasasi pisteet Arsenalin vieraana maalein 2-2. Pellegrinin joukkueen peli ei ole ollut oumissaan ja tänään Allianz Arenalla on edessä iso haaste. Citystä Zabaleta on pelikiellossa ja Yaya Touren pelikunto on arvoitus.

VETOVIHJE: Eilisen Dortmund-Arsena ottelun tapaan Unibetin alle 2,5 maalin veto maistuu meille kertoimella 2,28. Kuolemanlohkossa ensimmäistä peliä ei ole kummallakaan vara hävitä ja molemmat tulevat ottelussa pelaamaan omaa päätä tarkasti. Bayernin poissaolot tasoittavat ottelun asetelmia.

Ei vielä pelitiliä Unibetillä? Avaa sellainen tästä ja varmista lisäjännitys illan matsiin!

Muista myös Unibetin 90 minuutin vakuutus, joka on käytössä Mestarien liigan ohella myös Valioliigassa. Lue lisää täältä!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi