Vetovihje: FC Köpenhavn – HJK 18.9.2014

Kuten jo aikaisemminkin loppukesän ja syksyn aikana on todettu, ei vanha koira karvoistaan pääse. Vihjetykki on vihjannut kaikkiin HJK:n euro-otteluihin HJK:n voittoa erilaisilla pelimuodoilla. HJK onkin palkinnut luoton mukavasti.

BW eSports FI €100 welcome

Tänään HJK tekee historiaa pelaamalla ensimmäisenä suomalaisena joukkueena Eurooppa Liigan lohkovaiheessa. Vastuskin on mitä sopivin, kun Kööpenhaminassa vastaan asettuu paikallinen fuusioseura FC Köpenhavn.

FC Köpenhavn on ollut viime vuosien menestynein seura Pohjoismaissa. Viime kaudella FC Köpenhamina pelasi jopa Mestareiden Liigan lohkovaiheessa.

Mestareiden Liigan karsintojen ensimmäisessä pelissä Leverkusenia vastaan Köpenhamina jätti pelaamisestaan sekavan kuvan. Toisessa osassa Leverkusen jyräsi 4-0 voittoon. Sen jälkeen Tanskan Superliigassa ylivertaisilla resursseilla jyräävä FC Köpenhavn on voittanut OB:n 1-0 ja hävinnyt Aalborgille 0-1, joten isäntien peli ei ole uomissaan. FC Köpenhaminan sarjasijoitus seitsemän kierroksen jälkeen on 12 joukkueen sarjassa vasta seitsemäs.

HJK:n joukkue on ruodittu moneen otteeseen, se on hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta. HJK on näyttänyt kauden peleissään runsaasti luonnetta nousemalla tappioasemista ylös. Töölöläisten motivaatiota ei tarvitse tänään arvailla, se on huipussaan. FC Kööpenhamina on ottelussa selkeä suosikki, mutta tässä ottelussa Klubilla on mahdollisuus ottaa vieraista tuliaisiksi muutakin kuin kokemusta. Tänään on hieno futisilta luvassa!

VETOVIHJE: Unibet tarjoaa HJK +1 maalin tasoitukselle kerrointa 2,48 ja se poimitaan pelikupongille mukaan. Lisäksi HJK:n suoran voiton kerroin 6,25 on liian hyvä ohitettavaksi maltillisella panostuksella.

Ei vielä pelitiliä Unibetillä? Avaa sellainen tästä ja varmista lisäjännitys illan matsiin!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi