Vetovihje: Genoa – Sampdoria 28.9.2014

Genovan paikallistaisto sunnuntain helmenä

Lauantaina nähtiin kuumia derbyjä ainakin Valio- ja Bundesliigassa, ja sunnuntaina on Serie A:n vuoro. Pohjois-Italian ”Derby della Lanterna” on Genovan oma kuninkuustaisto, jossa iskevät yhteen Genoa ja Sampdoria.

BW eSports FI €100 welcome

Kyseessä on siis todellinen klassikko perinneseuran (Genoa perustettiin 1893) ja ”tuoreen” haastajan (Sampdoria 1946) välillä. Välimeren rantakaupungissa, johon on reilun parin tunnin matka Milanosta ja Torinosta, asuu vain 600 000 asukasta, mutta paikallispeli herättää aina mielenkiintoa muuallakin saapasmaassa.

Viime kaudella vierailija oli vahvempi molemmilla kerroilla. Syksyllä Sampdoria taipui kotonaan 0-3-tappioon, mutta Genoan vuoro oli kärsiä kotitappio helmikuussa 0-1-lukemin. Mutta koska kummankin kotiareena on sama Stadio Comunale Luigi Ferraris, kotiedulla ei ole käytännössä merkitystä.

Tätä kautta on Italiassa pelattu vasta neljä kierrosta, mutta Sampdoria on lyömätön kahdella vierastasurillaan ja yhtä monella kotivoitolla. Genoakin on aloittanut hyvin. Avauksessa tuli käkeen Napolilta, mutta sen jälkeen on tullut kaksi tasapeliä ja voitto. Esimerkiksi Lazio kaatui 1-0, ja Fiorentinan kanssa tuli maaliton tasuri.

VETOVIHJE: Vedonlyönnillisesti näemme eniten potentiaalia alle 2,5 maalissa. Kuten sanottua, edellisessä kohtaamisessa tehtiin vain yksi maali. Sampdorian tämän kauden otteluista kolme neljästä on tuottanut alipelin. Toisaalta molemmat joukkueet ovat pitäneet nollan kahdesti tällä kaudella.Valintamme on siis alle 2,5 maalia, josta Pinnacle tarjoaa markkinoiden parhaan kertoimen 1,66. Ottelu käynnistyy Suomen aikaa klo 21.45.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi