Vetovihje: PSG – Barcelona 30.9.2014

YLE TV2:n tiistaijännärinä nähdään Mestarien liigan kakkoskierrokselta klo 21.45 käynnistyvä PSG – Barcelona. Mikäli tiedot Zlatan Ibrahimovicin poissaolosta pitävät paikkansa, PSG on todella kovan paikan edessä tänään Barcelonaa vastaan – kotiedusta huolimatta.

BW eSports FI €100 welcome

Sama kaksikko kohtasi mestareiden liigan puolivälierissä keväällä 2013, jolloin joukkueet päätyivät Pariisissa 2-2- ja Camp Noulla 1-1-tasuriin. Barcelona siis eteni jatkoon vierasmaalisäännön turvin. Tämän kauden Ligue 1:ssä PSG on voittanut vain puolet kahdeksasta ottelustaan ja majailee taulukossa vasta neljäntenä.

Mestareiden liigassa vauskierroksen tasapeli Ajaxin vieraana tiesi sitä, että PSG on voittanut vain yhden viidestä viime ottelustaan. Mediassa on puhuttu joukkueen sisäisistä ristiriidoista, ja median yliampuvista otsikoista huolimatta huhuissa on usein perääkin. PSG perustaa pelinsä enemmän tai vähemmän Zlatanin varaan, joten ilman häntä joukkue on vaikeuksissa.

Barcelona puolestaan on avannut kautensa erinomaisesti ja pitää hallussaan Espanjan liigan ykkössijaa kahden pisteen erolla Atletico Madridiin ja neljän pisteen erolla Real Madridiin. Barca on hionut taktiikkaansa hieromisesta aiempaa suoraviivaisemmaksi, mikä on tuottanut tulosta hyökkäyspäässä. La Ligassa saldona on kuusi voittoa ja yksi tasapeli. Viimeksi Barcelona murskasi Granadan peräti 6-0-lukemin. Alakerta on kuitenkin yhä erittäin pitävä.

VETOVIHJE: PSG on kova kotijoukkue, mutta kuten sanottua, Zlatanin poissaolo ei voi olla näkymättä isäntien pelissä Barcelonan hirmuinen tuulivoima on tuottanut jo 18 osumaa alkukauteen, eikä omiin ole mennyt vielä yhtäkään! Tästä syystä valitsemme vetokupongille kakkosmerkin.

PSG:llä on alla vieläpä viisi ottelua, joissa on tehty alle 2,5 maalia. Barcan saldo on neljä kuudesta viimeisestä.

Lähdemme siis kahdella vedolla tiistai-iltaan 1) vierasvoitto Pafin kertoimella 1,95 ja 2) Barcelona voittaa + alle 2,5 maalia ottelussa Betssonin kertoimella 5,25.

Avaa tästä pelitili Betssonille ja kuittaa 100 euron tervetuliaisbonus!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi