Ravivihje: Vermo T65 1.10.2014

Lokakuun ensimmäinen T65-kierros näyttää etukäteen selväpiirteiseltä. Vihjetykki lähtee tänään liikkeelle kapealla ja kerrotulla T6-systeemillä.

BW eSports FI €100 welcome

T65-1:

Kati Lindbergin menestystallista 7 Outlaw Merci on tehnyt kaksi juoksua ja viimeksi esitys oli suorastaan mykistyttävä. Outlaw Merci on ollut ennen Hausjärvellekin siirtymistä hyvä, mutta viime kertaisella esityksellä se nousi heti Suomessa juoksevien lämminveristen TOP3:een. Illalla Vermossa Outlaw Merci ravaa ylivoimaiseen voittoon.

T65-2:

Eturivi, jenkkikärryt, Hannu Torvinen ja 5 Amalthee. Kakkoskohteessa Vihjetykki rastaa ideavarmaksi Amalthee, joka on tällä kaudella noussut jenkkikärryistä ihan uudelle tasolle. Viimeksi Lappeessa Amalthee ei päässyt piikkiin, mutta se ei menoa haitannut. Tamma irtosi ylivoimaiseen voittoon mahtavalla ajalla 12,4. Tänään Amalthee täräyttää lähdöstä johtoon ja sen jälkeen muut käy kilpailua kakkostilasta.

T65-3:

Ei kahta ilman kolmatta. Kolmanneksi varmaksi Vihjetykki rastii 5 Tuikun Pojun, joka on jatkuvasti tehnyt rehtejä esityksiä. Jukka-Pekka Kauhanen ei Iisalmesta ruunalla turhaa reissua Vermoon tee ja tänään vastus on oikein sopiva. 3 Irwin on kovaluokkainen hevonen, mutta ruuna on vasta palailemassa radoilla tauon jälkeen.

T65-4:

Neljäs lähtö on tasainen ja Vihjetykki rastaa lapulle koko suosikkinelikon 1 Winner Type, 5 X-Treme Hoss, 6 Big Muscles ja 7 Stone Capes Luca. Lisäksi lapulle nostetaan Mikkelissä sooloillut 2 Pop Up. Suosikin nimeäminen on makuasia, mutta Vihjetykki nostaa suosikikseen 5 X-Treme Hossin, joka on pelijakaumassa kakkossuosikki Big Musclesin jälkeen. Tamma oli viimeksi oikein rehti kuolemanpaikalta. Big Musclesin ravi katoaminen Forssassa aiheuttaa pienet kysymysmerkit Big Musclesin vireestä.

T65-5:

Viidennen kohteen suosikki on Risto Airaksisen 4 Orchidea Slm. Tamma esitti viime viikolla takajoukoista mukavan kirin, jolla se nousi onnettomalta lähtöpaikaltaan kolmanneksi. Startti oli reilun parin kuukauden tauon jälkeen vasta toinen, joten Airaksinen tamma voi olla tänään entistä letkeämpi. Lapulle nostetaan lisäksi viimeksi umpipussissa ollut 2 Rockabilly Ace. Kylliäisen ajokki tekee parhaat juoksunsa keulasta ja nyt tuurit lähtörata-arvonnassa tarjoavat Rockabilly Acelle keulajuoksun mahdollisuuden. 5 Thula Sana jää suosikkikaksikon ulkopuolelta startatessaan kotonaan pois lapulta.

T65-6:

Päätöskohteessa Vihjetykki ei ole pelaajien kanssa yhtään samoilla linjoilla, sillä 4 Grainfield Oliver on pelattu selväksi suosikiksi. Vihjetykki luotti Grainfield Oliveriin siihen onnistuneesti edellisellä Vermon vierailullaan, mutta viimeksi Forssassa ruunan totaalinen sammuminen ei vakuuta. Vihjetykin ideahevonen on 2 Global Option, jota tällä kertaa lähtöarvonta suosii. Ruuna on monesti arvottu 7 Classic Waven ulkopuolelle ja juoksuista on tullut vaativia. Tänään ruuna saattaa pystyä säästömään voimiaan loppusuoralle. 7 Classic Wave nostetaan 9 % peliosuudella myös lapulle, vaikka paras terä saattaa olla jo ohi. Lapulle nostetaan harkinnan jälkeen myös 1 Prince As, vaikka Vihjetykki ei pidä ruunaa mailin menijänä. Hyvä vire ja nappipaikka kuitenkin puoltavat.

Vihjetykin vihjerivi:

7 Outlaw Merci

5 Amalthee

5 Tuikun Poju

1,2,5,6,7

2,4

1,2,7

Yhteensä 30 systeemiä eli 3 euroa.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi