Vetovihje: Tottenham – Besiktas 2.10.2014

Vähämaaliselta vaikuttaa

Eurooppa-liigan C-lohkossa molemmat avauskierroksen ottelut päättyivät tasan. Tasaiselta vaikuttaa myös, kun Tottenham saa vieraakseen torstaina Besiktasin White Hart Lanelle.

BW eSports FI €100 welcome

Kotonaan aina kovan Partizanin vieraana Tottenham pelasi maalittoman. Spursin miehistö on toki Partizania nimekkäämpi, mutta vierastasuri oli ok-tulos. Valioliigan joukkue on käynnistänyt ailahtelevasti pistesaldon riittäessä tällä hetkellä kahdeksanteen sijaan. Lontoon paikallisessa Tottenham oli lähellä hakea Arsenalilta voiton, mutta isännät nousivat lopulta tasoihin ja olivat lopulta lähellä voittoa hekin.

Valioliigassa Spurs on tehnyt huomattavan vähän maaleja: vain kahdeksan kuudessa ottelussa. Omiin on mennyt toisaalta vian seitsemän. Kokoonpanojen suhteen pitkäaikaistoipilas Kyle Walker on lontoolaisilta yhä sivussa, ja Danny Rosen mukanaolo on epävarmaa.

Besiktas on avannut Turkin liigan vakuuttavasti (2-2-0) ja on neljän kierroksen jälkeen kakkossijalla pari pistettä kärjestä. Puolustuspeli on toiminut äärimmäisen hyvin, sillä omissa on soinut vain kahdesti. Toisessa päässä Besiktas on heiluttanut verkkoa neljästi. Päästettyjen vähäinen määrä ei ole mitenkään yllättävä, sillä viime kaudella omiin meni vähemmän kuin yksi osuma ottelua kohti.

Eurooppa-liigan avauksesta Asteras Tripolisia vastaan irtosi vain piste. Täysi potti oli pitkään näpeissä, mutta Asteras tasoitti 88. minuutilla. Ainakin tilastollisesti ottelu oli täysin turkkilaisten hallintaa.

Illan ottelu on Besiktasille jo toinen reissu Lontooseen tällä kaudella. Mestarien liigan karsinnassa Besiktas kohtasi nimittäin Arsenalin, jota vastaan Turkin ottelu päättyi maalittomaan. Lontoossa Arsenal oli parempi 1-0-lukemin. Vierailta Mustafa Pektemek saattaa olla sivussa.

VETOVIHJE: Vastakkain on kaksi joukkuetta, jotka taitavat puolustuspelin, mutta joiden hyökkäyspeli ei tuota maaleja liukuhihnalta. Besiktas lähestyy ottelua tiukalla puolustusasenteella jo lähtökohtaisesti, mikä tuottaa Tottenhamille vaikeuksia hyökkäyspäässä.

Alle 2,5 osumaa tuottaa Bet1234:lla lähes kaksinkertaisen palautuksen (1,95), mutta pidämme panostuksen silti matalana. Ottelu käynnistyy klo 22.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja kuittaa 100 euron tervetuliaisbonus!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi