Vetovihje: Jokerit – Avangard Omsk 21.10.2014

Maalit kortilla Hartwall Areenassa

Raimo Summanen tekee tänään paluun Hartwall Areenaan, jossa mies juhli Suomen mestaruutta Jokereiden päävalmentajana kaudella 2001-2002. Tällä kertaa Summasen seurana on Avangard Omsk.

BW eSports FI €100 welcome

Omskin joukkue on mielenkiintoinen, mutta tällä kaudella Omskin pelit ovat olleet vaikeasti ennustettavissa. Summasen joukot ovat välillä voittaneet koviakin joukkueita. Omsk oli ensimmäinen seura, joka haki Pietarin SKA:lta pisteen SKA:n kauden 12. kotiottelussa. Vastaavasti Omsk on hävinnyt useamman kerran Metallurg Novokuznetskille eikä ole tehnyt pikkuseuraa vastaan kuin yhden maalin.

Sergei Shirokovin (15 peliä 14+7=21) loukkaantuminen syö Omskin tehoja. Omskin ehkä nimekkäin pelaaja Aleksandr Perezhogin on ollut koko kauden varjojen mailla ja 19 pelissä kerätyt tehot 1+6=7 ei mairittele. Mielenkiintoinen pelaaja on myös Vladimir Sobotka, joka palasi St. Louis Bluesista KHL:ään. Suuri syy palaamiseen taisi olla toiseen suuntaan liikkuneessa Jori Lehterässä, joka vei St. Louisilta palkkakaton takia mahdollisuuden korottaa Sobotkan palkkaa riittävästi.

VETOVIHJE: Vihjetykki vihjaa tänään vähämaalia otteluita ja pelivalinta Jokereiden matsiin on alle 5,5 maalia. Omsk on Jokereille kova vastus, mutta Shirokovin puuttuminen syö hieman joukkueen tehoja. Jokereiden peleistä puolet on päättynyt alle 5,5 maalin lukemiin, Omskilla vastaava luku on 58%. Unibetin tarjoaa alle 5,5 maalin vedolle markkinoiden parhaimman kertoimen 1,87. Myös Unibetin alle 4,5 maalin veto kertoimella 2,70 on pelattavissa rajoissa.

Avaa pelitili Unibetille tästä ja kuittaa pelikassaasi 100+10 euroa kahisevaa tervetuliaisbonuksena!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi