Ravivihje: Vermo T65 22.10.2014

Ekin Toiveen toiveet toteutuvat

T65-1:

BW eSports FI €100 welcome

Tylsäähän se on 80 % pelattu hevonen varmaksi rastia, mutta vaikea on 1 Star Martinin tappiota kuvitella. Jokimaalla lauantaina Derbyn viitonen karkasi todella helpon näköisesti huomattavasti kovemmilta vastustajilta 10,5-vauhtisessa lopetuksessa. Keskiviikon vastus on lauantaita helpompi, lähtörata suosii ja mailin matkalla eivät muut Star Martini kiinni saa. 3 Elvis Duo yrittää haastaa alussa, mutta sillekin kelpaa paikka Star Martinin selässä. Ihme on, jos Star Martini voittaa tämän lähdön alle 10 metrillä.

T65-2:

Varmalla jatketaan myös toiseen lähtöön. 7 Ekin Toiveen toiveet ovat toteutuneet ja Aimo Vuorisalon valmentaman viisivuotias suomenhevonen on todellisessa nappisarjassa. Ekin Toive on luokaltaan ihan eri planeetalta kuin vastustajansa. Ainoastaan 10 Eickun perustaso on lähellä Ekin Toivetta, mutta Eicku on sairastellut ja viimeksi se jäi pois T75-kierrokselta. Hannu Torvista voitot ovat hieman viime kuukausina kiertäneet, mutta nyt Torvisen pitäisi kaiken järjen mukaan päästä kaartamaan voittajaesittelyyn. Ekin Toiveella ei ole lähdössä nopeimpia, mutta Torviselle on varmasti piikkipaikka tarjolla pienen kiertämisen jälkeen.

T65-3:

Suosikkikolmikko erottuu selvästi muusta porukasta. 4 Lecrosse on ansaitusti suosikki. Kolmevuotias on parantanut jatkuvasti, mutta tällä kertaa vastuskin on kunnioitettavaa luokkaa. 5 Ranch Morrison ja 10 Big Muscles ovat rutinoituneempia ja vahvoja kilpahevosia eikä kaksikko päästä Lecrossea helpolla. Neljäntenä lapulle poimitaan vielä 11 Bleu Nuit, joka esitti viimeksi napakan loppukirin ja oli parempi kuin vähään aikaan. Jos Big Musclesin selässä voimat säästyisivät loppusuoralle, voisi Holmlundin vain 3% pelattu Bleu Nuit yllättää pätkällä kovat kilpakumppaninsa.

T65-4:

Lämminveristen Voimaliiga on veren vähyydestä huolimatta ihan mielenkiintoinen lähtö, vaikka kolmas kova (Costatantisoldi) jäi pois. Nyt lähdöstä supistui 10 Tomorrowlandin ja 13 Harmi’s Fridon kaksintaistelu. Vihjetykin ykköshevonen on Harmi’s Frido, sillä Tomorrowlandin ravi ei ole hyvästä menestyksestä huolimatta ollut täysin sulavaa. Lisäksi Markku Nieminen ajanee Ari Moilasta aktiivisemmin alussa eteenpäin.

T65-5:

Steel Robon poisjäänti mutkistaa viidettä kohdetta. Piikkipaikalle sujahtanee 5 Madickens Stjärna, mutta piikkipaikan eteen voi joutua paiskimaan vähän töitäkin. Vihjetykin ykköshevonen lähtöön on silti, tottakai, 9 Global Option. Vihjetykin ikitipsi pääsi vihdoin voiton makuun lauantaina Jokimaalla, kun ruuna niittasi kirissä Valentin Laday. Global Option kiri toisesta ulkoa viimeisen kaarteen vahvasti kolmatta ja oli jo maalisuoran alussa Valentin Laday ohi, mutta ruuna jullitteli lopussa ja voitto meni tiukille. Vastaava kirillä ollaan tässäkin erittäin lähellä voittoa. Kolmantena pelilapulle otetaan 1 Biodiesel, joka saa hyvältä lähtöpaikaltaan haluamansa juoksun.

T65-6:

Suomenhevosten kovin ryhmä on harvinaisen tasoton koitos. 3 Keisar on Vihjetykin ykkösmerkki, sillä ori on jatkuvasti kilpaillut kovissa lähdöissä. Tosin niistä ei ole viime aikoina menestystä tullut ja kauden ainoa voitto on Riihimäeltä. 4 Saaga S oli kovassa vireessä kuningatarkilpailussa ja maililla ohjastaja Matti Nisosen aiheuttama laukka maksoi seppeleen. Sen jälkeen menestystä ei ole tullut, mutta lähtöpaikatkin ovat olleet vastaan. Lapulle nostetaan nopeudellaan 6 Tixa, kestävyydellään 7 Tesantti ja pelaamattomuudellaan 11 B. Vilunki.

Vihjetykin vihjesysteemi:

1 Star Martini

7 Ekin Toive

4,5,10,11

10,13

1,5,9

3,4,6,7,11

Suosikkipitoinen rivi pelataan T6-pelinä. Vihjesysteemissä on 120 systeemiä eli hintaa tulee 12 euroa.

Vihjetykin vihjesysteemistä voi ostaa 1/10 osan tästä linkistä: http://toto.fi/kutsuporukat?peli=943981455

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi