Vetovihje: Galatasaray – Dortmund 22.10.2014

Istanbulin yöstä tulee kuuma kehnolle Dortmundille

Mestarien liiga jatkuu tänään kahdeksalla ottelulla. Yksi kiintoisimmista pelikohteista on Galatasarayn ja Dortmundin välinen koitos.

BW eSports FI €100 welcome

Galatasaray pitää hallussaan kakkossijaa Turkin liigassa saldolla 4-1-1 ja on on pärjännyt siten koko lailla odotetusti. Mestarien liigan pelit ovat jättäneet enemmän toivomisen varaa – avauksessa joukkue jäi tasapeliin kotona Anderlechtin kanssa, ja vierasavauksessa Arsenal oli selvästi parempi maalein 4-1.

Anderlecht-tasuristaan huolimatta Galatasaray on yleensä tyly isäntä, sillä Mestarien liigassa se on hävinnyt vain yhden kotiottelun kymmenestä viime ottelustaan (vieraissa kuusi voitotonta putkeen). Türk Telekom Arenan fanaattinen kotiyleisö – ja varsinkin sen kuuluisa seisomakatsomo – antaa isännille avuksi sen klassisen ”12:nnen pelaajan”. Tämän saivat kokea viime kaudella esimerkiksi Juventus ja Real Madrid, jotka saivat painua matkoihinsa tappio niskassaan.

Claudio Prandellilla on käytössään paras mahdollinen kokoonpano.mistä valita, sihar lyxen att ha hela truppen intakt när startelvan ska tas ut.

Dortmund puolestaan kyntää nyt syvällä, sillä viime kauden kakkossija Bundesliigassa on enää vain kaukainen muisto. Tällä kaudella pisteitä on kertynyt vain seitsemän kahdeksassa ottelussa. Sijoitus on neljästoista, joten sarjan kärkipäähän ei liene enää asiaa. Pahimmassa tapauksessa sarjapaikkakin on uhattuna, sillä viidestä viime ottelusta on irronnut vain yksi tasuripiste.

Mestarien liigassa Dortmund on toisaalta voittanut molemmat ottelunsa, kun sekä Anderlecht että Arsenal jäivät jalkoihin. Maaliero on komea 5-0. Ero europelien ja Bundesliigan esitysten välillä on ollut siis huomattava.

Kevin Grosskreutz on kuntoutunut, mutta aloittanee penkillä. Schmelzer, Kirch ja Sahin jatkavat sairastuvalla.

VETOVIHJE: Dortmundin vire ei vakuuta hyvistä Mestarien liigan tuloksista huolimatta. Valintamme on 1X Unibetin tai Pafin kertoimella 2,07, mutta mikäli rohkeus ei riitä, siinä tapauksessa kannattaa kokeilla draw no bet -ykköstä. Ottelu käynnistyy klo 21.45.

Ei vielä pelitilä Unibetillä? Avaa sellainen tästä ja kuittaa 100+10 euroa ilmaista pelirahaa!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi