Vetovihje: Tappara – Lukko 24.10.2014

"Nemo" Nieminen palaa Hakametsään

Kulttihyökkääjä Ville Niemisen paluu Lukko-paidassa Hakametsään on Liigan perjantaikierroksen mielenkiintoisin anti.

BW eSports FI €100 welcome

Niemistä on pidetty henkeen ja vereen Tapparan miehenä, mutta viime kaudella miehen sukset meni ristiin ainakin valmentaja Jukka Rautakorven kanssa. Rautakorpi istutti Niemistä katsomossa muutamassa pelissä ja tälle kaudelle Stanley Cupin voittaja kaudelta 2000-2001 vaihtoi Lukon väreihin.

Illan ottelussa kohtaa kaksi Liigan kovavireisintä joukkuetta. Tappara on saanut koneensa käyntiin ja alla on viisi voittoa. Viidessä ottelussa Tapparalle on tehty ainoastaan kolme maalia, joten puolustus on pitänyt hyvin. Hyökkäyksessä tehoja on vielä puuttunut ja varsinkin ylivoimapeli on ollut tahmeaa.

Rauman Lukko on sen sijaan pelannut yleisöön menevää jääkiekkoa. Jos Tapparan maalisuhde on 30-27, on Lukolla vastaavat luvut lähes tuplaten 50-40.

VETOVIHJE: Tapparan peleistä vain kahdessa on tällä kaudella tehty yli 5,5 maalia. Silti Vihjetykki uskoo, että tänään Hakametsässä maaleja nähdään. Lukon ykkösylivoima on ollut erittäin tehokas ja tuskin Tapparakaan maaleitta jää. Unibetin tarjoaa yli 5,5 maalin vedolle mukavaa kerrointa 2,65.

Avaa pelitili Unibetille tästä ja kuittaa pelikassaasi 100+10 euroa kahisevaa tervetuliaisbonuksena!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi