Vetovihje: Real Madrid – Barcelona 25.10.2014

Jättien kohtaaminen tuottaa harvoin maalikarkeloita

Se on kuulkaas El Clásicon aika! Real Madrid ja FC Barcelona iskevät yhteen yhdessä vuoden kohutuimmista otteluista, ja meilläkin on tarjota otteluun pelivihje.

BW eSports FI €100 welcome

Supertähtiä vilisee kentällä, se on selvä. Niin Messi, Neymar kuin Ronaldokin heiluttivat verkkoja Mestarien liigassa aiemmin viikolla ja ovat hyvässä iskussa. Suarez vieläpä tekee odotetun debyyttinsä Barcelonassa.

Barcelona jatkanee 4-3-3/4-3-1-2 -asetelmallaan myös Suarezin kanssa. Huomionarvoista on, että Atlético Madrid on jo kohdannut Real Madridin kolmesti tällä kaudella häviämättä kertaakaan vain pitämällä ”pakettinsa” pallon takana. Barcelona tuskin pelaa yhtä varmistelevasti, mutta seikka on varmasti pantu sielläkin merkille. Real Madrid teki vain kaksi maalia näissä kolmessa ottelussaan.

Real Madrid puolestaan jatkaa mitä ilmeisimmin 4-4-1-1/4-2-3-1 -koostumuksellaan, jossa Benzema ja Ronaldo asettuvat keskelle, Isco vasemmalle ja Rodríguez oikealle. Ronaldolla on enemmän vapauksia hääriä eri puolilla kenttää.

Onko pitempi huili eduksi vieraille?

Barcelona kohtasi Ajaxin kotonaan tiistaina ja Real Madrid pelasi Liverpoolissa vasta keskiviikkona. Real Madridin huili on jäänyt siis selvästi vähemmälle. Ottelu käynnistyy sitä paitsi jo iltaviideltä Suomen aikaa, mikä lyhentää valmistautumista entisestään. Barcelona vieläpä otti Neymarin ja Messin penkille Ajaxia vastaan jo reilun tunnin pelin jälkeen 2-0-johdossa.

Molemmat joukkueet ovat joka tapauksessa hyvässä vireessä. Real Madridilla on alla kahdeksan voittoa, ja Ronaldo sylkee maaleja (nyt kasassa 15). Barcelonan saldo on 9-1-1.

VETOVIHJE: Real Madridilla on kotietu puolellaan, mutta Barcelona on saanut huilata pitempään ja voittanut 2/3 edellisistä kohtaamisista. Me siis kierrämme 1X2-kohteen kaukaa.

Ylipeli on usein harkinnanarvoinen La Ligassa, mutta me poimimme itse lapulle alle 3,5 maalin, kohteen. Siitä Betway tarjoaa kertoimeksi 1,70.

Kehnoja vastustajia vastaan joukkueet paukuttavat usein maaleja, mutta pelin kuva on usein erilainen jättiläisten kohtaamisissa. Real Madrid on päästänyt omiin vain yhden maalin viidessä viime pelissään, ja Barcelona ei ole päästänyt vielä yhtäkään kahdeksassa. Puolustuspeli siis toimii.

Viime kohtaamisista 3/4 on tuottanut alle 3,5 maalia. Real Madridin viime otteluista 3/5 on jäänyt rajan alle ja Barcallakin 2/3.

Avaa tästä pelitili Betwaylle ja saat pelata 50 euron riskittömän vedon illan supermittelöön!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi