Ravivihje: Vermon T65 29.10.2014

T65-1:

BW eSports FI €100 welcome

Avauslähdön kyvykkäin on takarivistä starttaava 10 Mr Mallorca. Kolmevuotias oli viimeksi pussissa Kriteriumin karsintalähdössä ja finaalipaikka jäi haaveeksi. Nyt lähtö on paljon helpompi, mutta starttinopea ori kärsii takarivin lähtöpaikasta. Ainoa varmistus Mr Mallorcalle on 5 Vasa Sund. Matias Salon valmentama vahva ruuna kilpailee tänään jälleen jenkkikärryistä, joista se myös voitti kevään juoksunsa.

T65-2:

3 Villikamu oli etukäteen vahva varmaehdokas, mutta lähes 60% peliosuus on liikaa. Villikamu on tehnyt vahvoja juoksuja raskaissa olosuhteissa ja puristanut hyvin perille saakka. Joensuussa ori voitti Nuorten Sarjan. 9 Hevillä tuli edelliskerralla Vermossa ohi Kriteriumissa mukavasti pärjänneestä H.V. Tuurista ja Hevillä on ensimmäinen varmistus Villikamulle.

T65-3:

Vihjetykki rastaa kolmannessa, varsin tasokkaassa lähdössä, ideavarmaksi Hannu Korven 7 Rocking Love. Rocking Loven peliosuus on jäänyt alle kymmenen ja se on Vihjetykin mielessä noin 10 % liian vähän. Rocking Love oli viimeksi todella hyvä Big Musclesia ja Lecrossea vastaan. Nyt tässä ei ole vastassa samantasoisia hevosia ja Hannu Korpi saattaa hyvinkin täräyttää seitsemänneltäkin lähtöradalta johtopaikalle. Siitä tamma olisi lähellä voittoa.

T65-4:

5 Valentin Laday on neljännessä selvä suosikki. Vihjetykki ei kuitenkaan allekirjoita täysin tamman selvää suosikkiasemaa. Toki Valentin Laday on tähän lähtöön kyvyiltään ylivoimainen hevonen, mutta esitykset eivät ole tänä vuonna vakuuttaneet. Viimeksi tamma oli toki aikaisempaa parempi. Vihjetykki hakee yllätystä ja rastaa tasaiseen lähtöön lapulle kaikki hevoset.

T65-5:

5 Vippaskonsti on vahva ja iso hevonen, joka voi talven aikana tehdä ison tilin, jos ori pääsee epävarmuudestaan eroon. Vippaskonsti on lisäksi startista nopea, joten tässäkin se voi päästä keulaan. 3 Waru väläytti Lahdessa paljon aikaisempaa räväkämmän loppukirin. Ari Moilanen sai ruunaan aivan uutta eloa. Moilanen on myös tänään Warun rattailla ja nappipaikalta Waru nostetaan lapulle.

T65-6:

8 Jaqueline Mon Ami on jälleen suuri suosikki ja syystäkin. Leivon huipputamma oli viimeksi jälleen oikein hyvä, vaikka saikin nappireissun. Ainoana varmistuksena lapulle poimitaan 4% peliosuuteen jäänyt 7 Zatopek Hoss. Korvenojan nelivuotiaalle jäi ikäluokkakisoista luu käteen ja tilille on rahaa vain 30.000 euroa. Se on todella vähän hevoselle, joka täräytti kesällä voittojuoksussa ajan 12,4a täydellä matkalla.

Vihjetykin vihjerivi:

5,10

3,9

7 Rocking Love

kaikki hevoset

3,5

7,8

Yhteensä 176 systeemiä eli 17,60 euroa.

Vihjetykin vihjesysteemistä voi ostaa 1/10 osuuden tästä linkistä http://toto.fi/kutsuporukat?peli=946797072

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi