Vetovihje: Genoa – Juventus 29.10.2014

Juventus pelaa vähämaalisia otteluita

Genoa isännöi sarjakärki Juventusta Serie A:n yhdeksännellä kierroksella.

BW eSports FI €100 welcome

Viime kaudella Genoan loppusijoitus oli neljästoista, mutta nyt kausi on käynnistynyt lupaavammin. Kahdeksan kierroksen jälkeen kasassa on kaksitoista pinnaa, jotka oikeuttavat kahdeksanteen sijaan.

Kaksi tappiota joukkue on kärsinyt kovia Napolia ja Sampdoriaa vastaan – kummallakin kerralla maalin erolla. Kolmesta voitosta maukkain irtosi Laziosta kolmoskierroksella. Kaiken kaikkiaan esitykset eivät ole olleet mitään erityisen häikäiseviä, mutta koko alkukautta on leimannut otteiden tasaisuus.

Tehoista ovat vastanneet pääasiassa kaksikko Alessandro Matri neljällä osumallaan ja Mauricio Pinilla kolmella. Maaliero on 9-8, eli omissa on soinut keskimäärin kerran pelissä.

Juventus johtaa sarjaa kolmen pisteen erolla Romaan, ja nimenomaan nämä joukkueet näyttäisivät taistelevan tänä vuonna tittelistä, vaikka Juve katsotaankin suosikiksi.

Juventus on kerännyt seitsemän voittoa ja tasurin alkukauden otteluistaan. Puolustuspeli on vahvaa kuin betoni, ja alkukaudesta omiin on mennyt vain kolme osumaa. Mestarien liigassa joukkue on kompastellut hävittyään Olympiakokselle ja Atléticolle ainoan voiton tultua Malmösta. Sielläkin puolustuspeli on silti toiminut, sillä päästettyjä on kolmessa ottelussa vain kaksi).

VETOVIHJE: Juventuksen pelit ovat harvoin runsasmaalisia. Usein joukkue voittaa 1-0- tai 2-0-lukemin. Itseluottamus on kohdillaan, sillä alla on kolme ottelua ilman tappiota. Myös viime kauden molemmat keskinäiset päättyivät alle 2,5 maaliin (Juventus voitti vieraissa 0-1 ja kotona 2-0).

Vähämaaliselta vaikuttaa nytkin. Pinnacle tarjoilee alle 2,5 maalista 1,85, ja siihen tartumme kiinni. Ottelu käynnistyy klo 21.45. UnibetTV näyttää Unibetin asiakkailleen tämänkin ottelun ilmaiseksi!

Pinnacle tarjoaa markkinoiden parhaat kertoimet. Avaa pelitili tästä!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi