Vetovihje: Jokerit – Slovan Bratislava 16.11.2014

Jokerit suosikki - vähämaalista luvassa

Jokerit on suoriutunut KHL:n debyyttikaudestaan toistaiseksi odotuksia paremmin, sillä sijoitus läntisessä konferenssissa on runkosarjan puolivälin lähestyessä kolmas. Sunnuntaina Hartwall Arenassa klo 16 kohdattava Slovan Bratislava sen sijaan edustaa saman lohkon kellariosastoa.

BW eSports FI €100 welcome

Erkka Westerlundin luotsaama ryhmä on edennyt viime peleissään voitto-tappio -tahdilla. Vieraskiertueelta palattuaan Jokerit on pelannut maaottelutauon molemmin puolin kotiottelut, joista ensimmäisen se hävisi Metallurg Magnitogorskille 1-4 ja jälkimmäisessä se voitti Dinamo Minskin 3-1. Kaiken kaikkiaan vire on hyvä, siis mutta matkapeleistään Jokerit on napsinut enemmän pisteitä kuin kotona oltuaan koko sarjan paras vierailija.

Slovan Bratislavan tilanne on samankaltainen, sillä myös Petri Matikaisen valmentaman joukkueen peli on kulkenut vieraissa paremmin kuin kotona. Kaiken kaikkiaan joukkueella menee heikosti, sillä sijoitus on taulukossa konferenssin kolmanneksi viimeinen. Kuudesta viime pelistä on irronnut vain yksi voitto, ja myös palkanmaksuongelmista on raportoitu mediassa. Silti lisäpisteille olisi tarvetta, tai muuten pudotuspeliviiva karkaa tavoittamattomiin.

Kyseessä on kauden toinen kohtaaminen Slovanin taivuttua Bratislavassa 12. lokakuuta 2-4-tappioon isäntien tuhlattua lukuisat ylivoimatilaisuutensa. Jokerien voitto vaikuttaa todennäköiseltä nytkin, mutta ykkösen kerroin 1,60 on sikäli matala, kun huomioidaan Jokerien ajoittaiset kompastelut kotipeleissä ja Bratislavan paremmat pistesaaliit vierasotteluista.

VETOVIHJE: Me keskitymme 1×2-vedon sijaan maalimääriin perustuen pitkälti siihen, että Bratislavan suurin ongelma on ollut nimenomaan maalinteko. Niitä on syntynyt keskimäärin vain 2,38 ottelua kohden, mikä on lännen kolmanneksi heikoin lukema. Hyökkäyksestä ei löydy teräviä syömähampaita, ja vähätkin tehot lepäävät liikaa Ladislav Nagyn varassa.

Toisaalta Jokerien maalivahti Henrik Karlsson on parantanut syksyn mittaan, ja Westerlundin joukkue on muutenkin tiivistänyt pakettiaan. Alla on seitsemän ottelua, joissa on jääty alle 5,5 maalin. Kaikkiaan Jokerit on selvä under-joukkue (alipelejä 17, ylipelejä 10). Maaleilla ei juhlita isommin Slovaninkaan peleissä, sillä vain kahdeksan peliä ovat tuottaneet yli 5,5 maalia. Rajapyykin alittaneita otteluita on peräti 18.

Näillä perusteilla uskallamme povata sunnuntain mittelöstäkin alle 5,5 maalin mittelöä Pinnaclen kertoimella 1,59. Vertailun vuoksi esimerkiksi Jokerien sponsori Nordicbet antaa alipelistä vain 1,50.

Toisaalta kannattaa huomioida Nordicbetin erikoistarjous, josta kerrotaan seuraavaa:

Jos Jokerit tekee maalin jokaisessa erässä (60min peliaika/3 erää), niin palautamme häviävät ennen ottelun alkua asetetut yksittäisvedot 50 euroon asti seuraavista vedonlyöntimuodoista: Ensimmäisen erän voittaja (First period winner), Viimeinen maali (Last team to score), Tulosveto (Exact Score).

Avaa tästä pelitili Nordicbetille ja kuittaa jopa 200 euroa bonuksena pelitilillesi!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi