Vetovihje: Crystal Palace – Liverpool 23.11.2014

Pelivalinnan takana kiintoisaa tilastofaktaa

Heikkovireiset Crystal Palace ja Liverpool ovat parannelleet toipilaitaan maaottelutauon aikana, joten kumpikin toivoo sunnuntaina klo 15.30 käynnistyvästä ottelusta alkua jollekin paremmalle. Mutta kaksikosta vain toinen jättää Selhurst Parkin taakseen voittajana.

BW eSports FI €100 welcome

Crystal Palace jumittaa Valioliigan peränpitäjänä. Ennen taukoa Manchester United oli parempi 1-0-lukemin, joten viimeiset viisi ovat tuottaneet saldon 0-1-4. Edes kotiyleisön edessä pisteitä ei ole juuri tullut (kauden saldona 1-1-4).

Viime kaudella Palace pelasi Liverpoolin kanssa sentään 3-3-tasurin, vaikka Anfieldillä Pool olikin parempi maalein 3-1.

Liverpool hävisi ennen taukoa kotonaan Chelsealle 1-2, mikä tiesi kolmatta perättäistä tappiota. Näistä ei kannata vetää silti liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Toki Newcastle-tappio oli heikko esitys, mutta maalin tappiot Real Madridille ja Chelsealle eivät ole häpeän aihe.

Liverpool peli on tökkinyt tällä kaudella vieraissa, sillä viimeiset viisi matkapeliä ovat tuottaneet saldon 1-0-4.

VETOVIHJE: Liverpoolin pitäisi ilman muuta voittaa, mutta viime aikojen ailahtelut varsinkin vieraskentillä huomoiden kakkosen kerroin 1,95 ei maistu. Houkuttelevampi sen sijaan on kohde, jossa toisella puoliajalla nähdään ensimmäistä enemmän maaleja. Siitä Bwin antaa 2,20.

Crystal Palace esimerkiksi on tehnyt vain yhden maalin avauspuolikkaalla kauden kotipeleissään. Neljässä viime kotipelissä on tehty enemmän osumia kakkosjaksolla (ensimmäisellä puoliajalla neljä, jälkimmäisellä kymmenen).

Liverpoolin tämän kauden vierasotteluissa on tehty jälkipuoliskolla enemmän osumia 5/7 kertaa.

Edellisessä kohtaamisessa 5. toukokuuta juuri Selhurst Parkilla 5/6 osumaa tehtiin toisella puolikkaalla. Kotijoukkue panostaa puolustuspeliin, ja heikkovireinen Liverpool on jäänyt nollille 3/4 kertaa viime vieraspeleissään. Tauolle saatetaan siis hyvinkin mennä 0-0- tai 0-1-lukemissa, kunnes toisella puoliajalla ketsuppipullo aukeaa.

Avaa tästä pelitili Bwinille ja poimi sunnuntain erikoiskohde peleihin!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi