Vetovihje: HJK – FC Köbenhavn 27.11.2014

HJK:lla vielä ohuet mahdollisuudet jopa jatkoon

Töölön vihreällä veralla pelataan tänään molemmille joukkueille tärkeä Eurooppa Liigan ottelu.

BW eSports FI €100 welcome

FC Köbenhavn kärsi viime kierroksella yllättävän 0-4 tappion kotipelissään Club Bruggea vastaan. Tämä sysäsi kööpenhaminalaiset käytännössä pakkovoiton eteen illan ottelussa, mikäli jatkopelejä Eurooppa Liigassa joukkue meinaa pelata.

Klubi nappasi viime kierroksella yllätysvoiton Torinosta ja Klubin jatkohaaveet vaativat myös voittoa tästä pelistä. HJK:n lähtökohdat otteluun on vastustajaa hankalammat, koska sarjakausi on Suomessa päättynyt. Klubi on pelannut yhden harjoituspelin Malmö FF vastaan, jonka se hävisi 0-4.

Joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen Kööpenhaminassa kotijoukkue voitti 2-0, mutta ei Klubi siinä ilman mahdollisuuksia ollut. Huolta Klubille aiheuttaa Anthony Annanin pelikielto ja Veli Lammen loukkaantuminen ottelussa Malmöä vastaan. Demba Savage pelikunto on arvoitus.

VETOVIHJE: Tasapelillä molemmat joukkueet saattavat pelata itsensä ulos jatkopeleistä, joten kilpikonnapuolustusta tuskin nähdään. Marraskuun synkkään ja viileään iltaan on odotettavissa iloista peliä ja sitä myös Vihjetykki lähtee Töölöön katsomaan. Yli 2,5 maalin vedon markkinatoppi on Pinnaclella, joka tarjoaa siihen kertoimen 2,13. Siihen tartumme kiinni.

Avaa tästä pelitili Pinnaclelle ja varmista lisäjännitys illan kierrokselle!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi