Vetovihje: Tappara – TPS 28.11.2014

Maalit kortilla klassikkokamppailussa

Tappara isännöi perjantai-iltana Turun Palloseuraa kaksikon kauden toisessa keskinäisessä. Tamperelaisten loppusyksy on ollut synkkä, sillä kirvesrinnoille ei ole kertynyt marraskuulta vielä voiton voittoa.

BW eSports FI €100 welcome

Marraskuun ensimmäisenä päivänä Tappara hävisi voittomaalikilpailussa HPK:lle, ja samalla katkesi yhdeksän voiton putki. Tuon vl-tappion jälkeen Tappara on hävinnyt CHL-mittelöt mukaan lukien seitsemän kertaa putkeen. Jussi Tapolan päävalmentajan palli alkaa siis jälleen horjua – samoin kuin alkukaudesta.

Varsinkin maalinteko on tuottanut porkkanapöksyille tuskaa, sillä joukkue on heilutellut verkkoja Liigan vähiten. Jopa jumbo-Sport on värkännyt enemmän maaleja, vaikka on pelannut ottelun Tapparaa vähemmän. Toisaalta omiinkin on mennyt osumia toiseksi vähiten.

Tamperelaisten edellinen ottelu Hämeenlinnassa tuotti tiistana sentään pisteen, kun nousu kahden maalin takaa kantoi jatkoille asti. HPK iski 3-2-ratkaisun kuitenkin lisäviitosen aikana.

Turkulaisille valmentajanvaihto näyttäisi tehneen terää, sillä Miika Elomon haltuunsa ottama TPS jätti nollille tuoreeltaan niin Pelicansin, Ilveksen kuin Lukonkin. Tiistaina oli Palloseuran itsensä vuoro jäädä ilman maalituuletuksia joukkueen taivuttua 0-2-kotitappioon SaiPalle.

VETOVIHJE: Kaikki viittaa ennalta vähämaaliseen yhteenottoon, joten valintamme on alle 4,5 maalia Pinnaclen kertoimella 2,04. Tapparan peleissä on tehty tällä kaudella keskimäärin 4,1 maalia ottelua kohti, Tepsin otteluiden koko kauden keskiarvo on 5,2.

Tapparan edellisissä otteluissa on jääty alle viiden maalin 3/4 kertaa. TPS:n kaikki viisi edellistä ovat tuottaneet alle viisi osumaa ottelua kohti.

Joukkueiden kauden ensimmäinen välienselvittely nähtiin lokakuun alussa Turussa, ja tuolloin TPS oli vahvempi maalein 2-0. Ei siis olisi ihme, mikäli maalimäärä jäisi nytkin matalaksi.

Avaa tästä pelitili Pinnaclelle ja varmista lisäjännitys illan kierrokselle!

Muista myös Redbetin ja Vihjetykin Liiga-kisa, jossa voit voittaa jopa 50 euroa pelirahaa veikkaamalla lauantain tuloksia. Lue lisää täältä!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi