Vetovihje: Mainz 05 – Bayern München 19.12.2014

Kotijoukkue liian kovan haasteen edessä

Bundesliigan ainoassa perjantaimittelössä Mainz 05 isännöi huippukuntoista Bayern Müncheniä. Kotijoukkue kyntää tällä hetkellä syvällä, joten sarjakärki lienee liian kova vastus klo 21.30 käynnistyvässä ottelussa.

Huom! Betsson tarjoaa joulukalenterissaan mahdollisuuden lyödä riskittömän 10 euron mobiilivedon otteluun. Lue lisää Betssonin sivuilta!

BW eSports FI €100 welcome

Mainzilla on alla kahdeksan ottelua ilman voittoja. Kausi alkoi odottamattoman hyvin, mutta sitä seuranneen sukelluksen myötä sijoitus on nyt yhdestoista. Alaspäin putoajan paikalle on eroa enää vain kolme pistettä.

Mainz on hävinnyt vain neljä kertaa koko kaudella, mikä on viidenneksi vähiten koko sarjassa. Tasapeleihin on törsääntynyt paljon pisteitä. Niitä on kaikkiaan 9/16.

Kotona Coface Arenalla Mainzin saldo on 2-4-1. Ainoa tappion joukkue kärsi hiukan yllättäen peränpitäjä Werder Bremenille.

Kun Bayernin ja Mainzin viime kauden keskinäisiä katsotaan, hallitseva mestari voitti molemmat koitokset. Mainz hävisi kotonaan 0-2, ja Allianz Arenalla Bayern oli parempi maalein 4-1.

Joukkueiden terveystilanteet ovat karua luettavaa. Mainzilta puuttuu seitsemän pelaajaa, joista moni lukeutuu avainmiehiin. Bayerniltakin puuttuvat muiden muassa Xabi Alonso, Philipp Lahm, David Alaba sekä Robert Lewandowski. Bayernin materiaali on kuitenkin laaja, joten vieraita poissaolot eivät kirpaise yhtä pahasti.

Bayern porskuttaa viiden ottelun voittoputkessa. Bundesliigassa tappioita ei ole vielä yhtään, ja maaliero on hulppea 39-3. Siis vain kolme päästettyä kuudessatoista ottelussa (vertailun vuoksi viime vuonna 24/36).

VETOVIHJE: Bayernin nolla on pysynyt kuudessa liigaottelusssa peräkkäin, eikä maalinteko tule olemaan Mainzillekaan helppoa. Vierailla sen sijaan on useita viimeistelyyn kykeneviä pelaajia Lewandowskin poissaolosta huolimatta. Toisaalta viime aikoina Bayern ei ole sylkenyt maaleja liukuhihnalta, joten vieraskentällä luvassa voi olla nyt niukka voitto.

Valintamme on yhdistelmä Bayern München voittaa + alle 3,5 maalia. Tälle Bwin antaa kertoimeksi  2,10.

Avaa tästä pelitili Bwinille ja varmista lisäjännitys perjantai-iltaan!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi