Vetovihje: Manchester City – Crystal Palace 20.12.2014

Katse kulmalipulle - päin!

Crystal Palace matkaa Manchesteriin jahtaamaan saalista huippukuntoiselta Cityltä. Iltapäiväpeli käynnistyy jo klo 14.45.

BW eSports FI €100 welcome

Manchester City on juuri nyt yksi Euroopan kovakuntoisimmista joukkueista. Paikka Mestarien liigan jatkopeleissä varmistui vakuuttavasti, kun Roma taipui kotonaan 0-2-tappioon. Valioliigassa City jyrää voitosta voittoon, eikä eroa kärki-Chelseaan ole kuin kolme pinnaa.

Cityllä on alla seitsemän voittoa, kun viimeksi kaatui sarjajumbo Leicester. Se oli odotettu voitto, mutta myös Bayern München, Southampton ja jo mainittu Roma ovat saaneet tunnustaa tämän voittoputken aikana Cityn paremmakseen.

Viime kauden kotiottelunsa joukkue voitti Leicesteriä vastaan 1-0. Selhurst Parkiltakin irtosi voitto 0-2-lukemin.

Crystal Palace ei ole täyttänyt odotuksia tällä kaudella ja löytyy taulukon alemmasta puoliskosta. Eroa putoajan paikalle on vain yksi piste. Tuloskunto on ollut hiukan ailahteleva, sillä viidestä viime ottelusta on kasassa saldo 1-3-1.

Mitä kokoonpanoihin tulee, niin vierailta puuttuu piikistä Marouane Chamakh, kun taas Cityltä on sivussa yhä Sergio Agüero samoin kuin Dzeko. Hyökkäyksestä siis puuttuu avainmiehiä molemmilta.

VETOVIHJE: City on ehdoton suosikki, mutta ykkösen kerroin on surkea 1,30 (tasuri 6,00 ja kakkonen 12,00). Se on aika osuvan oloinen arvio, joten me keskitymme kulmapotkuihin.

Crystal Palace tuottaa usein kosolti kulmapotkuja alakynnessäkin. Tässä joukkuen tilasto seitsemästä viime ottelusta: 9, 12, 8, 6, 4, 4, 11.

Esimerkiksi ManUa vastaan joukkueen pallonhallintaprosentti oli vain 30, mutta silti joukkue sai aikaiseksi neljä kulmaa.

Raja on vedetty 3,5 kulmaan, ja ylipelin tuottaa Betsafella kertoimen 1,81. Jos City ottaa aikaisen johdon, tämän vedon pitäisi osua ilman muuta.

Avaa tästä pelitili Betsafelle ja kuittaa itsellesi jopa 150 euron bonus!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi