Vetovihje: PSG – Montpellier 20.12.2014

Varamiehinen Paris Saint-Germain käänsi 1-0-tappioaseman 1-3-voitoksi cupin vierasottelussaan Ajacciota vastaan aiemmin viikolla ja palasi voittokantaan. Tänään vastassa on Montpellier vuoden 2014 päätösottelussa.

BW eSports FI €100 welcome

PSG:llä on paljon panosta pelissä. Voitto nostaisi joukkuen taulukon ykköspaikalle, vaikka Marseille voikin palata piikkiin sunnuntaina Lille-ottelunsa jälkeen. Vaikka vire on hiukan ailahdellut, koti- ja vierasotteluiden esityksillä on ollut merkittävä ero.

Parc des Princesillä PSG on voittanut kuusi viimeistä putkeen ja hävinnyt vain 1/21 edellisestä ottelustaan. Vieraissa joukkueella on sen sijaan alla kaksi tappiota ja tasapeli ennen edellä mainittua Ajaccio-ottelua (Ajaccio pelaa siis nykyään Ligue 2:ssa).

Montpellier on voittanut vain kolme viimeisistä yhdestätoista ottelustaan ja yhden kahdeksasta viime vierasottelustaan. Nimenomaan edellisestä vierasottelusta tuli voitto, kun Rennes taipui kotonaan peräti 0-4-lukemin. Mutta sitä ennen pelatuissa seitsemässä matkamatsissaan Montpellier oli onnistunut tekemään vain kolme maalia.

VETOVIHJE: Illan pelivalintamme on, että Zlatan Ibrahimovic onnistuu ensimmäisenä maalinteossa. Tästä on tarjolla peräti 3,50 kerroin Ladbrokesilla, kun moni muu tarjoaa samasta kohteesta päälle kahden kertoimia.

Zlatan on kovassa lyönnissä tehtyään viisi maalia viiteen viime otteluun. Hän osui myös viimeksi Montpellieria vastaan maaliskuussa ottelussa, jonka PSG voitti 4-0. Ruotsalainen on paukuttanut neljä häkkiä PSG:n kolmessa viime kotiottelussa.

Zlatan jätti vieläpä cup-ottelun väliin viikolla ja raporttien mukaan uhkuu pelihaluja vuoden viimeisessä ottelussaan. Hän on vastannut joukkueensa avausosumasta 2/3 kertaa edellisissä otteluissa, joissa hän on maaleja iskenyt.

Mikäli Zlatan ei ole mukana kokoonpanossa, Ladbrokes palauttaa panoksen. Avaa pelitili Ladbrokesille tästä!

Bet1234 esittää klo 18 käynnistyvän ottelun suorana asiakkailleen. Avaa pelitili Bet1234:lle tästä!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi