Vetovihje: Liverpool – Arsenal 21.12.2014

Surkea kotijoukkue taipuu paremmalleen

Supervääntö Anfieldillä. Kovan paineen alaisena pelaava Liverpool isännöi huippuvireistä Arsenalia iltakuudelta alkaen.

BW eSports FI €100 welcome

Viime kaudella Liverpool vei vastaavan ottelun peräti 5-1-lukemin. Se peli oli jo 20 minuutin jälkeen 4-0, eikä voittajasta ollut epäselvyyttä. Tuo voitto on kuitenkin Poolin ainoa kuudesta viime keskinäisestä. Muista kohtaamisista yksi on päättynyt tasan ja loput neljä Arsenalin voittoon. Lontoolaiset olivat parempia esimerkiksi viime kamppailussa helmikussa ja voittaneet kolme edellistä vierasotteluaan Liverpoolia vastaan.

Arsenalin vire on hyvä joukkueen voitetttua viisi kuudesta viimeisestä. Edellinen ottelu Newcastlea vastaan päättyi 4-1-voittoon samoin kuin edellinen vierasottelukin Galatasarayta vastaan Mestarien liigassa.

Liverpool kaatoi viimeksi Championshipiä johtavan AFC Bounemouthin 3-1 Liigacupissa. Sitä edelsi kuitenkin kolme voitotonta ottelua ja vain kaksi voittoa kymmenessä edellisessä. Sijoitus löytyy tällä hetkellä taulukon alemmasta puoliskosta kärki-Chelsean kerättyä liki tuplamäärän pisteitä.

Viime kaudella Liverpool sylki maaleja, mutta tällä kaudella hyökkäyspeli yskii pahasti. Neljässä viime kotipelissäkin vastustajan veskari on yllätetty vain kolmesti. Kertaakaan Pool ei ole tällä kaudella tehnyt kolmessatoista kotiottelussaan enempää kuin kahta maalia.

VETOVIHJE: Me pidämme kertoimenlaatijoiden tapaan vierasjoukkuetta suosikkina. Bwinin 2,65 vierasvoitosta erottuu joukosta, kun esimerkiksi Betsson antaa vain 2,45. Arsenalilla on alla kaksi voittoa maalierolla 8-2, ja peli kulkee. Tykkimiehet janoavat sitä paitsi varmasti revanssia taannoisesta rökäletappiostaan.

Liverpool on voittanut vajaan kolmen kuukauden aikana vain Bournemouthin, Leicester Cityn ja Stoken. Vire on ollut kaikkea muuta kuin kohdillaan.

Tasapelin riski on toki aina olemassa, mutta vierasvoiton kerroin on parempi kuin draw no bet, josta saa vai n1,89 tai double chance kertoimella 1,49.

Liverpool sitä paitsi käytti pitkälti vakiomiehiään Liigacupin ottelussa keskiviikkona, kun taas Arsenal on saanut rauhassa valmistautua tähän mittelöön sitten viime lauantain Newcastle-kamppailun.

Avaa tästä pelitili Bwinille ja varmista lisäjännitys illan otteluun!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi