Vetovihje: Sevilla – Espanyol 29.1.2015

Sevilla ja Espanyol kohtaavat Copa del Reyn puolivälierien kakkososassa torstai-iltana. Espanyolilla on 3-1-johto avauspelin jäljiltä ja tiukka ote välieräpaikasta.

BW eSports FI €100 welcome

Sevillan peli kulki pitkään hyvin, mutta viime viikko toi tullessaan kaksi tappiota neljään päivään (3-1-lukemin). Tämä pudotti sijoituksen nelospallilta viidenneksi La Ligassa ja vaikeutti huomattavasti cup-asetelmia. Kotijoukkue ei ole kuitenkaan hävinnyt kilpapeliä kotonaan sitten maaliskuun 2014.

Espanyolin vire on parempi, sillä alla on neljä peräkkäistä voittoa kokonaismaalierolla 9-1. Espanjan liigassa sijoitus löytyy keskikastista. Saumoja on europaikoille, mutta toisaalta kellarikerrokseen valahtaminenkin on mahdollista. Cupin joukkue on voittanut neljästi aiemmin, viimeksi kaudella 2005-2006.

Maaleja odotettavissa

Sevilla ja Espanyol pelaavat usein runsasmaalisia mittelöitä. Osumia on tullut keskinäisissä kolmen keskiarvolla, ja rajapyykki alittui viimeksi yhdeksän ottelua sitten.

Sevillalta jatkoon yltäminen vaatisi tänään vähintään kaksi maalia. Espanyolilta olisi vaarallista lähteä vain puolustamaan, mutta maali hyökkäyssuuntaan olisi käytännössä sinetti välieräpaikalle.

Sevilla hakee voittoa varmasti kovalla hyökkäysasenteella, mikä avaa tilaa alakertaan. Tämä antaa Espanyolille iskunpaikkoja.

Pelivalintamme onkin molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa, josta Betway antaa markkinoiden parhaan kertoimen 1,85. Monen muun taso liikkuu 1,75:ssä.

Avaa tästä pelitili Betwaylle ja hyödynnä 50 euron ilmainen avausveto!

Vetovihje: Molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa
Kerroin: 1,85
Peliyhtiö: Betway (50 euron ilmaisveto)
Kohde sulkeutuu: Torstai 29.1. klo 22.00
TV:  Bet1234, Unibet

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi