Vetovihje: Southampton – Swansea 1.2.2015

Southampton jahtaa paikkaa seuraavaan Mestarien liigaan ja uhkaa Manchester Unitedin kolmospaikkaa voitolla Swanseasta.

BW eSports FI €100 welcome

Southamptonin kahdeksan ottelun tappioton putki (6-2-0) rikkoutui viime viikolla Crystal Palacea vastaan FA Cupissa, vaikka joukkue oli liikkeellä pitkälti vakiomiehistöllään. Loppulukemat kirjattiin 2-3, ja puolustuspeli avauspuolikkaalla oli katastrofaalisen heikkoa.

Muuten Soton on esiintynyt viime aikoina hyvin, sillä voittoja on tullut Arsenalista ja ManUsta ja tasapeli Chelseasta. Mikään ei siis viittaa laskusuhdanteeseen.

Puolustuspeliltään Southampton on tilastojen mukaan sarjan paras. Joukkue on päästänyt 22 ottelussa 16 maalia omiin eli neljä vähemmän kuin Chelsea. Tämä puhuu sitä vastaan, että Swansea onnistuisi maalinteossa, mutta koska molemmat vakiomiehet Wanyama ja Schneiderlin ovat isäntien keskikentältä poissa, vieraiden osuma ei välttämättä olisi yllätys. Kaksikko on missannut kaksi peliä, ja näissä omissa on soinut neljästi.

Keskikentät rikkonaisia

Swansea on kompuroinut pahasti viimeiset 180 minuuttia. Kotipeli Chelseaa vastaan kuun puolivälissä tuotti peräti viisi takaiskua. Blackburn teki cup-ottelussa kolme. Nämä lukemat eivät lupaile hyvää.

Joukkue häärii keskikastissa ilman todellista uhkaa alemmilta sijoilta, mutta toisaalta ylemmille sijoillekaan ei ole juuri asiaa. Joukkue panostaa hyökkäyspeliin, ja sarjapeleissä on nähty keskimäärin 2,55~ maalia per ottelu. Pisteitä irtoaa harvemmin huippujoukkueilta, mutta maalinteko voi hyvinkin joskus onnistua.

Keskikentältä on sivussa kolme pelaajaa – Sigurdsson, Routledge ja Yueng Ki. Ja koska molemmilla joukkueilla tilanne on sama, tämä voi näkyä molemmissa päissä. Odotammekin runsasmaalista kamppailua Saint Mary’s Stadiumilla. Tulosveikkauksemme: 2/3-1.

Bet1234 antaa kertoimeksi 2,75 kohteelle, jossa maalimäärä on yli 2,5 maalia ja molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja kuittaa itsellesi 100 euron avausbonus!

Vetovihje: Yli 2,5 maalia ja molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa
Kerroin: 2,75
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 1.2. klo 18.00
TV:  MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi