Nämä joukkueet upottavat vetosi Valioliigassa – katso lista!

Oletko huomioinut nämä tilastofaktat?

Tietyt joukkueet kääntävät vedot tappiollisiksi selvästi muita useammin. Tässä listaamme viisi Valioliiga-joukkuetta, jotka useimmin saavat vetokupongit ruttaantumaan.

BW eSports FI €100 welcome

Vedonlyönti harvoin kannattaa pelkkien joukkueisiin liitettyjen mielikuvien perusteella. Esimerkiksi Manchester Unitedin ja Tottenhamin pelaamista kannattaa tietyissä tapauksissa välttää.

1. Manchester United

Luotatko ManUun vieraissa heikkoja joukkueita vastaan? Ei välttämättä kannattaisi. Unitedin hyvä sijoitus taulukossa hickan hämää (ajatellen kauden vaisua starttia), mutta vieraspelit eivät todellakaan ole sujuneet odotetusti. ManU on Valioliigan toiseksi paras kotijoukkue, mutta vasta kahdeksanneksi paras vieraissa. Koko kaudella joukkue on voittanut matkapeleistään vain 5/17. Edellisessä vierasottelussakin Swansea oli parempi maalein 2-1.

2. Stoke

Stoke on taulukossa vasta kymppisijalla, mutta joukkuetta ei sovi aliarvioida varsinkaan, kun vastassa on kovia joukkueita. Stoke on selättänyt tällä kaudella isoja vastuksia nujerrettuaan niin Manchester Cityn, Tottenhamin kuin Arsenalinkin ja väänsi pisteen myös ManUlta.

Se kannattaa kuitenkin unohtaa, että Stoke eläisi vain kotipeleistään. Joukkueella on ollut maine liigan ylivoimaisesti kovimpana kotijoukkueena, ja viime kaudella Stoke keräsikin 36 pinnaa kotona Britannia Stadiumilla ja vain 14 vieraissa. Tällä kaudella joukkue on yhä kova kotonaan, mutta pinnoja on tullut kuitenkin kaksi enemmän vieraissa.

3. Sunderland

Tiettyjen joukkueiden otteluissa maaleja tehdään paljon, toisten vähemmän. Yleisesti ottaen Valioliigassa paukutetaan maaleja enemmän kuin 2,5 per peli, mutta tietyt joukkueet vetävät keskiarvoa alas reilusti, eikä vähiten Sunderlandin takia. Sunderlandin otteluista peräti 17/26 on tuottanut alle 2,5 maalia. Kotona Stadium of Lightilla alipelejä on tullut hurjat 14/18.

4. Aston Villa

Birminghamiläisjoukkue kyntää tällä hetkellä todella syvällä. Toki Villa on voittanut jokusen pelin FA Cupissa heikkoja joukkueita vastaan, mutta Valioliigassa alla on kuusi peräkkäistä tappiota ja yksitoista voitotonta. Maalinteko sitä paitsi tuottaa tuskaa, sillä vastustajan verkko on heilunut vain kolmesti näissä yhdessätoista ottelussa. Se on käsittämättömän vähän.

5. Tottenham

Jos Sunderland tuottaa Valioliigassa eniten alipelejä, Tottenham puolestaan upottaa ahkerimmin ne vetolaput, joissa nimenomaan uskotaan 2,5 maalin rajan alittuvan. Spursin otteluista kokonaiset 20/26 ovat tällä kaudella tuottaneet ylipelin (vieraissa 10/12). Tällä hetkellä Tottenhamilla on alla seitsemän peräkkäistä liigaottelua, joissa on nähty yli 2,5 maalia – keskiarvon ollessa muhkeat 4,1 per ottelu. Maalijuhlat ovat joukkueen peleissä siis miltei taatut.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi