Vetovihje: Bayern München – Köln 27.2.2015

Kriisijoukkue Köln vajoaa kuin kivi kohti Bundesliigan taulukon pohjaa, eikä joukkueelle voi lupailla paljoa sarjakärki Bayern Münchenin vieraana.

BW eSports FI €100 welcome

Köln palasi tauolta parhaalla mahdollisella tavalla lyömällä toisen häntäpään joukkueen Hamburger SV:n vieraissa, ja varsinkin toinen puoliaika oli mainio. Marcel Risse, joka ei ole tällä kaudella täyttänyt odotuksia, iski ottelun molemmat maalit – ja ensimmäisensä sitten lokakuun.

Mutta siinä ilonaiheet sitten olivatkin. Köln on kerännyt neljästä edellisestään kolme tasapeliä – kaikki kotikentältä – ja tappion, ja tehnyt vain yhden maalin näiden 360 peliminuutin aikana!

Terveystilanne on hyvä, sillä vain Yannick Gerhardt on sivussa, eikä hänkään lukeudu avauskokoonpanon miehiin.

Kahden viime pelin maaliero 14-0

Bayern München. Saksalaisen jalkapallon jättiläinen. Kolmas peräkkäinen mestaruus on tulollaan, ellei loppukausi jostain syystä mene totaalisen mönkään. Joukkue kisaa myös kansallisen cupin voitosta ja lukeutuu myös Mestarien liigan voittajakandidaatteihin.

Kaksi edellistä liigaotteluaan Bayern voitti 8-0 ja 6-0, kun vastassa olivat HSV ja Paderborn – eli suunnilleen samantasoiset joukkueet kuin tämän illan vastustaja Köln. Noiden otteluiden välissä punavalkoiset ylsivät vain 0-0-tasapeliin Shaktar Donetskin vieraana Mestarien liigan neljännesvälierän avausosassa. Bayern joutui pelaamaan ison osan ottelusta kuitenkin yhden miehen vajaalla ja olisi ansainnut ehkä kaksikin rangaistuspotkua, jotka jäivät tuomarilta kuitenkin antamatta.

Kotikentällä Bayernin saldo on 10-1-0 hurjalla maalierolla 36-3. Köln on ihan kelpo vierailija, mutta tällä kertaa saumat nousta pisteille ovat äärimmäisen pienet.

Toki Bayern jonglööraa monella pallolla, mutta nyt alla on kuuden päivän tauko Paderborn-murskajaisten jälkeen. Ja koska myös tämän kamppailun päälle on luvassa riittävä lepo, niin ajatusten pitäisi olla vain ja ainoastaan tässä illassa.

Edellisen kerran joukkueet kohtasivat Allianz Arenalla vuonna 2011, jolloin Bayern voitti 3-0. Samanlaisia lukemia odottelemme nytkin, joten pelivalintamme on Bayern -2,5 (AH) 10betin kertoimella 2,15. Se on markkinoiden paras.

Kumppanisivustomme Pelivihjeet.net tarjoaa 10betille 100 euron tervetuliaisbonuksen yksinoikeudella Suomessa. Käytä etu hyväksesi bonuskoodilla FIN100!

Vetovihje: Bayern München -2,5 maalia (asian handicap)
Kerroin: 2,15
Pelivihje: 10bet (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 27.2. klo 21.30
TV/stream:  EuroSport 2

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi