Vetovihje: Montreal Impact – Orlando City 28.3.2015

Nappaako MLS-tulokas yllätysvoiton Eurosportin tv-matsissa?

Lauantain vetovihje haetaan hiukan yllättävältä suunnalta, MLS:stä. Montreal Impact kohtaa kauden kotiavauksessaan sarjatulokkaan Orlando Cityn. Onko kertoimet asetettu oikein 1×2-markkinassa?

BW eSports FI €100 welcome

Montreal Impact heivasi koko joukon pelaajiaan yli laidan jäätyään viime kaudella itäisen konferenssin jumboksi, ja tilalle hankittiin uusia. Päävalmentaja Frank Klopas sai jatkaa, mutta uusittu ryhmäkään ei näytä pärjäävän sen paremmin. Kausi on käynnistynyt tappiolla ja tasurilla – ja mikä huolestuttavinta, tehtyjä maaleja ei ole yhtäkään.

Maalinteko oli iso ongelma jo viime vuonna, sillä joukkue teki vähiten osumia koko sarjassa. Ratkaisijoiden puute näyttäisi vaivaavan nytkin. Hyökkäyspää kaipaa ehdottomasti vahvistusta.

Viime kauden kuudesta voitosta kuusi tuli kotikentällä. Saldo oli 6-4-6, mitä saattoi pitää kelvollisena hännänhuipulle. Vieraissa meni sitten heikommin.

Puolustaja Hassoun Camara ajettiin ulos maalittomassa tasapelissä New Englandia vastaan ja on nyt sivussa. Hänen poissaolonsa on joukkueelle paha takaisku, koska senegalilainen on yksi ryhmän kokeneimmista ja hänen rutiiniaan olisi tarvittu. Mies pelaa jo viidettä kauttaan Montrealissa.

Selvät yllätyssaumat

Laajennusjoukkue Orlando City on haalinut riveihinsä koko joukon kiinnostavia pelaajia. Hohdokkain tähti heistä on vuoden 2007 Ballon d’Or-voittaja Kaká. Brassi on jo 32-vuotias, mutta hän on osoittanut kykenevänsä vielä pelaamaan korkealla tasolla. Joukkueen kahdesta kauden avausmaalista toinen merkattiin hänelle.

Orlando on avannut kauden hienosti voitolla, tasapelillä ja tappiolla. Tappio tuli viimeksi Whitecapsille, joka onnistui iskemään ottelun ainoan osuman aivan päätöshetkillä. Raporttien mukaan Orlando kuitenkin pelasi hyvin, joten matkassa oli epäonnea.

Todellisuus iskee päin kasvoja varmasti jossain vaiheessa. Juuri nyt laajennusjoukkue vaikuttaa kuitenkin sen verran iskukykyiseltä, että kuherruskuukausi tuskin tulee vielä päätökseensä. Sitä paitsi lopullinen sijoitus mitä ilmeisimmin löytyy Montreal Impactiä ylempää. Siksi pelivalintamme Olympic Stadiumille on double chance X2, josta Bet1234 antaa kertoimeksi varsin kelvollisen 1,95.

Avaa pelitili Bet1234:lle ja hyödynnä 100 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: Double chance X2
Kerroin: 1,95
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 28.3. klo 22.00
TV/stream:  Eurosport 2

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi