Vetovihje: Hollanti – Espanja 31.3.2015

Kumman futisjätin suunta kääntyy?

Hollanti murskasi Espanjan viime kesän MM-kisoissa peräti lukemin 5-1. Maksaako La Furia Roja potut pottuina tänään Amsterdamissa pelattavassa harjoitusmaaottelussa?

Seuraa ottelua suorana Bet1234:n suoratoistopalvelusta klo 21.40 alkaen!

BW eSports FI €100 welcome

Espanjassa halutaan yhä unohtaa Brasilian kisat, jotka olivat nopeasti ohi. Turnaus käynnistyi murskatappiolla Hollannille, mitä seurasi 0-2-tappio Chilelle ja 3-0-voitto lohkovaiheen merkityksettömässä päätösottelussa Australiasta.

Nyt Espanja on toisena EM-karsintojen alkulohkossaan. Toisella kierroksella lohkokärki Slovakia oli kotonaan parempi. Voitot ovat tulleet Makedoniasta, Luxemburgista, Valko-Venäjästä ja Ukrainasta. Eli ei mitään hurjia vastuksia.

Marraskuun harjoituspeli Saksaa vastaan tuotti 0-1-tappion, ja Espanjalla onkin ollut vaikeuksia parempia joukkueita vastaan. Sukupolvenvaihdos Xavin ja Alonson jälkeen ottaa aikansa.

Peli ei kulje Hiddinkin ryhmälläkään

Hollannilta kolmossijaan päättyneet Brasilian kisat ovat menestys. Louis van Gaal lähti turnauksen jälkeen ManUun ja teki tilaa Guus Hiddinkille, joka ei ole kuitenkaan saanut junaa asemalta huippuvauhtiin. Viimeksi kotipeli Turkkia vastaan tuotti 1-1-tasapelin myöhäisellä tasoituksella. Lisäksi Hollanti on hävinnyt Islannille ja Tsekille. Oranssipaidat jumittavat vasta lohkon kolmossijalla kuusi pistettä Tsekistä ja viisi Islannista.

Muistettava on, että lohkokolmosillakin on toki mahdollisuus edetä jatkoon pudotuspelien kautta. Hollanti on kuitenkin hävinnyt molemmat harjoituspelinsä MM-kisojen jälkeen, joten Hiddinkin porukalla on alla neljä tappiota, tasuri ja vain kaksi voittoa.

Etenkin puolustuspeli on huteraa. MM-kisoissa omiin meni vain yksi maali viidessä päätöspelissä. Hiddinkin aikana omissa on soinut peräti yksitoista kertaa seitsemässä. Lisäksi esimerkiksi Arjen Robben, Robin van Persie ja Ron Vlaar ovat loukkaantuneina.

Espanjan otteet paranemaan päin

Kummallakin joukkueella on edessään siis kasvojenpesun paikka. Oma pelivalintamme on Espanjan voitto ja nollapeli Betssonin kertoimella 4,40. Espanja on alkanut siirtyä puolustavampaan miehitykseen, jossa keskikentän keskuspelaajia on valjastettu tiiviimmin toppareiden avuksi. Viimeksi Ukrainaa vastaan Altéticon Juanfran pelasi Piquén ja Ramosin edessä. Omissa on soinut neljässä viime pelissä vain kerran, ja senkin maalin teki hallitseva maailmanmestari Saksa.

Kuten sanottua, Hollannilta puuttuvat hyökkäyksestä isoimmat nimet ja joukkue jäi nollille Italiaa ja Islantia vastaan. Turkkia vastaan tasoitus tuli vasta 92. minuutilla. Edellä mainitun kohteen kerroin on siis Betssonilta suoranainen lahja.

Avaa tästä pelitili Betssonille ja hyödynnä 100 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: Espanja voittaa ja pitää nollan
Kerroin: 4,40
Peliyhtiö: Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Tiistai 31.3. klo 21.45
TV/stream:  Bet1234

 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi