Vetovihje. Monaco – Juventus 22.4.2015

Monaco yrittää kääntää 0-1-tappioaseman Juventusta vastaan jatkopaikaksi kotikentällään. Meillä on oma näkemyksemme siitä, kumpi joukkueista etenee Mestarien liigan välieriin.

BW eSports FI €100 welcome

Avausosa Juventus Stadiumilla oli yllättävän tasainen tekopaikkojen valossa. Monaco panosti vastahyökkäyksiin aivan kuten neljännesvälierissä Arsenalia vastaan, mikä kantoi hedelmää tuolloin, mutta ei enää Juvea vastaan. Ottelun ainoan maalin iski Arturo Vidal rankkarista toisen puolikkaan alussa.

Juventuksen loukkaantuneiden lista on lyhentynyt, mutta pitkäaikaistoipilas Paul Pogba on sivussa. Myös Martin Cácaresilta peli jää väliin, mutta sitä ei voi pitää isona takaiskuna, koska muu pakkikalusto on terveenä.

Monacon leirissä tilanne on heikompi, sillä Lacina Traoré ja Tiémoué Bakayoko ovat sivussa. Keskikentältä Nabil Dirar, Geoffrey Kondogbia ja Jérémy Toulalan ovat kysymysmerkkejä. Parasta ryhmää kotijoukkueella ei siis ole missään nimessä asettaa kentälle.

Onni ja pakittelu kantoivat tähän asti

Monacolla on käynyt hyvä munkki tämän kauden Mestarien liigassa. Alkulohko oli nimittäin helppo, ja myös Arsenalia vastaa joukkueella kävi tuuri. Turnauksessa yhä mukana olevista joukkueista Monaco on ilman muuta heikoin.

Mutta toki tunnustusta pitää antaa taktisesta oveluudesta Arsenal- ja Juventus-otteluissa. Tarkka pakittelu, tyhjän tilan hyödyntäminen ja vastustajan virheisiin iskeminen – niillä joukkue pärjäsi etenkin lontoolaisia vastaan.

Nyt Leonardo Jardimin on joukkoineen mietittävä kuitenkin sitä, miten vieraat kyetään selättämään Stade Louis II:lla. Tehtävä ei ole helppo, kun vastassa on väkivahva Juventus kärkenään Carlos Tévez.

Vastahyökkäykset nimittäin taitaa myös italialaisjoukkue. Neljännesvälierien vieraspelissä Borussia Dortmundia vastaan Juvella oli pallonhallinta vain 39-prosenttisesti, mutta silti joukkue haki 3-0-voiton.

Tämäkin kohde tuoksahtaa vierasvoitolta. Pelivalintamme onkin kakkonen Bet1234:n kertoimella 2,38.

Bet1234 tarjoaa uusille asiakkailleen 100 euron bonuksen – iske kiinni!

Vetovihje: 1×2 kakkonen, Juventus voittaa
Kerroin: 2,38
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:
Keskiviikko 22.4. klo 21.45
TV/stream:  MTV Max

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi