Vetovihje: Fiorentina – Dynamo Kiova 23.4.2015

Huonovireinen vastaan kehno vierailija

Fiorentina haki avausosasta 1-1-tasapelin Dynamo Kiovalta, kun Khouma Babacar iski tasoituksen lisäajalla. Vierasmaalin myötä italialaisille riittäisi välieräpaikkaan maaliton tasurikin Stadio Artemio Franchilla.

BW eSports FI €100 welcome

Fiorentina aloitti puolivälierien avausosan vahvasti, mutta Dynamo otti yllättävän johdon reilun puolen tunnin pelin jälkeen hollantilaisen Jermain Lensin komealla osumalla. Pallonhallinta oli Fiorentinalla 57-prosenttisesti, ja maalipaikkojakin riitti, mutta tähtäin ei ollut aivan kohdillaan. Fiorentina laukoi kokonaiset 20 kertaa, mutta näistä vain suuntautui maalia kohti.

Fiorentinalta esiin nousi varsinkin Mohamed Salah, joka aiheutti jatkuvasti hankaluuksia Dynamon puolustukselle. Tänään vieraiden täytyisi venyä vielä parempaan, mikäli joukkue mielii jatkoon.

Muuten Fiorentinan vire on Italiassa heikko, sillä joukkue on hävinnyt kolme edellistä otteluaan maalierolla 0-7. Toki vastassakin on ollut kovia joukkueita (Juventus ja Napoli), mutta 0-1-kotitappio Hellas Veronalle oli surkea esitys.

Heikko vierailija europeleissä

Vierailija Dynamo johtaa Ukrainan liigaa ja löi viikonloppuna keskikastin Volynin vieraissa 3-1. Edellinen tappio tuli 12. maaliskuuta Evertonin vieraana Eurooppa-liigassa. Europeleissä Dynamo on elänyt kotipeleistään, sillä kotona se keräsi kuusi peräkkäistä voittoa ennen Fiorentina-tasuria. Mutta vieraissa alla on kaksi tappiota ja vain kaksi voittoa seitsemästä edellisestä.

Terveystilanteita katsottaessa Fiorentinalta ovat sivussa Rossi ja Babacar. Badeljin ja Pizarron tilanne on epävarma. Vierailta pelin jättävät väliin Makarenko ja Dragovic, eikä Veloson tilanne ole vielä varma.

Luvassa vähämaalinen mittelö?

Nelonen Pron suorana televisioima ottelu ennalta hankala veikattava, koska Fiorentinan peli ei ole kulkenut. Mutta avausosassa italialaiset olivat selvästi vahvempia, ja Dynamo on heikko vierailija. Kotivoiton kerroin 1,75 on meille kuitenkin liian matala.

Sen sijaan valitsemme alle 2,5 maalia Pinnaclen lähes tuplakertoimella. Fiorentina oli viimeksi parempi, ja vaikka joukkue tuskin lähtee tavoittelemaan nolla-nollaa tältä illalta, se riittäisi joukkueelle jatkoon. Kotijoukkueen ei siis kannata ottaa tarpeettomia riskejä ja hyökätä yltiöpäisesti. Lisäksi 5/7 Fiorentinan edellisistä kotipeleistä ovat tuottaneet alipelin. Dynamokaan tuskin rynnii päälle heti alussa.

Pelinkuva lienee tämä: Fiorentina hallitsee, pitää palloa paljon ja maaleja nähdään vähän. Aivan kuten viimeksikin.

Avaa tästä pelitili Pinnaclelle ja varmista lisäjännitys torstai-illalle!

Vetovihje: Alle 2,5 maalia
Kerroin: 1,97
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Torstai 23.4. klo 22.00
TV/stream:  Nelonen Pro 1, Ruutu-palvelu

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi