Vakiovihje: Kierros 17 25.4.2015

Vakiossa on jaossa 300 000 euroa ylimääräistä, sillä jokaiseen toteutuvaan voittoluokkaan lisätään 75 000 euroa. Tässä oma vihjerivimme.

BW eSports FI €100 welcome

Kausi on kääntynyt loppusuoralleen, joten kaikkien joukkueiden otteluissa ei ole enää panosta. Mitään supersuosikkeja ei tältä  kupongilta silti löydy.

1 West Bromwich – Liverpool 2

WBA:lla on mennyt huonosti, vaikka viimeksi Crystal Palace kaatuikin vieraissa. Sillä joukkue kiskoi eroa putoamisviivaan, mutta kovaa Liverpoolia vastaan ei pitäisi olla saumoja.

2 Burnley – Leicester X2

Häntäpään kuuden pisteen vääntö. Burnleyllä on kotietu, mutta maalinteko tuottaa tuskaa. Leicester sen sijaan on hyvässä vireessä, joten eiköhän mukaan lähde ainakin piste.

3 Stoke – Sunderland 1X

Stoke yrittää parannella viime vuoden yhdeksättä sijaansa, jolla joukkue nytkin istuu. Viimeksi kaatui Southampton, ja nyt vastassa on heikompi vastus. Sunderland kuitenkin taistelee paikastaan pääsarjasta, joten mikään satavarma kotivoitto ei ole.

4 Crystal Palace – Hull 1

Kotijoukkue porskuttaa hyvässä lyönnissä, vaikka viimeksi tulikin tappio. Vieraat tarvitsevat pinnoja putoamistaistossa, mutta vire ei ole kummoinen. Ykkönen on lähtökohta.

5 Newcastle U – Swansea 2

Putoamisuhan piti olla mennyttä, mutta heikko jakso päästi peikon jälleen harteille irvistelemään. Pisteet olisivatkin isännille tärkeät, mutta me luotamme hyvävireisen Swansean rentoon peliotteeseen – ja paremmuuteen.

6 QPR – West Ham X2

Häntäpään QPR piti hiljattain sarjakärki Chelseaa tiukilla, vaikka tappio tulikin. Kausi on ollut heikko, mutta uuden paikallispelin alla trendikäyrä osoittaa yläviistoon. West Hamillä ei ole isompaa hätää, ja lähtökohtaisesti joukkue on isäntiä vahvempi. Varmistusten paikka.

7 Manchester C – Aston Villa 1

City löi Old Traffordin selkäsaunan jälkeen West Hamin. Päävalmentajan palli heiluu, joten voitto tulisi tarpeeseen ja veisi lähemmäksi Mestarien liigaa. FA Cupin finaaliin yltänyt Villa taistelee putoamista vastaan ja tarvitsisi pinnoja sekin. City Etihadilla on kuitenkin liian kova luu.

8 Birmingham – Charlton 1

Keskikastin taistossa ei pelata kivitaloista, mutta kotijoukkueen vire on mainio. Birmingham on napannut 14 pistettä edellisistä 18 tarjolla olleesta. Charlton on heikko vierailija kerättyään vain 5/22 voittoa matkapeleistä.

9 Fulham – Middlesbrough x2

Pitkään Valioliigassa viihtynyt Fulham on pelannut heikon kauden kakkostasolla, jossa sarjapaikka sentään on varmistunut. Middlesbrough haki viimeksi ison voiton Norwichiltä, mutta toistaiseksi sijoitus riittää ”vain” karsintapaikkaan. Fulhamilta pitäisi irrota saalista.

10 Ipswich – Nottingham 1

Nottinghamin esitykset ovat ailahdelleet läpi kauden, kun taas Ipswichin meno on ollut tasaista. Kotijoukkue on kiinni playoff-paikassa kaksi kierrosta ennen loppua, ja kaikki on omissa käsissä. Kotikenttä, isompi panos ja parempi vire. Yksi kupongin parhaista varmaideoista.

11 Wigan – Wolverhampton 12

Isojen panosten peli. Sarjapaikastaan taisteleva Wigan on pakkovoiton edessä, eikä voi tyytyä vain puolustamaan. Wolverhampton jahtaa nousukarsintapaikkaa ja on perustasoltaan parempi. Nähdäänkö silti yllätys?

12 Reading – Brentford 2

Readingin otteluohjelma on tiukka, sillä tämä on kolmas peli viikon sisään. Hiljattain Reading pakotti Arsenalin cup-välierässä jatkoille, mikä oli kova suoritus. Nousukarsintoihin mielivää Brentfordia vastaan voi olla hankala löytää latausta.

13 Huddersfield – Blackburn X2

Huddersfield ei ole voittanut Blackburniä yhdeksällä viime yrittämällä kertaakaan (viimeksi 1999). Kummallakaan ei ole loppukaudesta enää isommin panosta, joten risti on lähtökohta.

Järjestelmän (64 riviä) hinta on 16 euroa. Vakio 1:n peliaika päättyy lauantaina klo 16.55.

1 Comment on Vakiovihje: Kierros 17 25.4.2015

Kommentoi