Vetovihje: Inter – Roma 25.4.2015

Inter toivottaa Roman tervetulleeksi San Sirolle mittelöön, josta odotetaan tiukkaa ja tasaista. Näkyykö tämä myös tulostaululla?

BW eSports FI €100 welcome

Serie A:n kauden kenties kovin pettymys, Inter, jumittaa taulukon keskivaiheilla. Europeleihin ei ole enää asiaa, joten loppukaudesta joukkue pelaa enää kunniastaan. Loppusijoituksen parantelu toisi edes pientä lohtua.

Inter ylsi Eurooppa-liigan neljännesvälieriin, mutta siellä tie nousi pystyyn, kun Bundesliigan Wolfsburg oli parempi yhteistuloksella 5-2. Tämä vaikutti itseluottamukseen myös kotiliigassa, sillä saldo on ollut sittemmin 1-2-1. Esimerkiksi tasureista toinen tuli umpisurkeaa jumboa Parmaa vastaan – vieläpä kotikentällä.

Viimeksi paikallispelissä Inter ei löytänyt avaimia Milanin alakerran avaamiseen, ja ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin. Terveystilanne on muuttumaton, joten Kuzmanovic, Campagnaro, Dodõ ja Jonathan ovat yhä sivussa.

Roman ruuti märkää

Romalta on kovempia tekijämiehiä poissa, kun Gervinho, Maicon, Strootman, Castan ja Pjanic ovat toipilaina. Lisäksi Davide Astori on pelikiellossa.

Roma sinnitteli pitkään sarjaa suvereenisti johtavan Juventuksen peesissä, mutta vuodenvaihteen jälkeen ja etenkin Afrikan mestaruusturnauksen jälkeen ote kirposi. Nyt sijoitus on kolmas sarjakakkosta Laziota heikommalla maalierolla, mutta tavoite on napata suora paikka ensi kauden Mestarien liigaan – kolmonen kun joutuu karsimaan.

Roman ongelmana ovat lukuisat tasapelit, sillä 31 ottelua ovat tuottaneet peräti 13 tasuria. Tappioita on toki vain kolme, kun taas esimerkiksi Laziolla niitä on yhdeksän. Tasuriherkkyyteen on vaikuttanut tehottomuus hyökkäyspäässä, sillä yhdeksässä viime ottelussa Roma ei ole kertaakaan osunut useammin kuin kahdesti.

Kaksi Interin kolmesta edellisestä ottelusta ovat päättyneet tasan, Romalla kaksi viimeistä. Vähämaalinen tasuri voi siis olla lähellä nytkin. Se on valintamme Pinnaclen kertoimella 3,36, joka on markkinoiden paras.

Avaa tästä pelitili Pinnaclelle ja iske kiinni markkinatoppiin!

Vetovihje: 1×2, tasapeli
Kerroin: 3,36
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Lauantai 25.4. klo 21.45
TV/stream:  Viasat Xtra

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi