Vetovihje: Lazio – Roma 25.5.2015

Derby della Capitale on aina yksi kauden kohokohdista italialaisessa jalkapallossa. Mutta tämänkertaisella mittelöllä on paljon isompi merkitys kuin tavallisesti, koska panoksena on paikka Mestarien liigassa. Huom! Ottelu käynnistyy jo iltaseitsemältä.

BW eSports FI €100 welcome

Serie A:n kakkonen etenee suoraan Mestarien liigaan kolmosen jäädessä karsintaan. Nelonen pelaa Eurooppa-liigassa. Roman sijoitus on nyt toinen vain pisteen edellä Laziota ja neljä ennen Napolia. Voitto derbystä varmistaisi siis Mestarien liigan paikan, kun taas Laziolle se tarkoittaisi vähintään karsintapaikkaa samaan turnaukseen.

Jos Lazio häviää tai pelaa tasan, päätöskierroksesta tulee huikea, koska tuolloin vastassa on nimenomaan Napoli.

Motivaatiota ei tarvitse hakea erityisemmin toki tänäänkään, koska paikallispelissä lataus on aina kohdillaan. Kauden avauskohtaamisessa tammikuussa Lazio johti 2-0 puoliajalla, kunnes Totti paukutti kaksi häkkiä ja loppulukemiksi 2-2. Myös viime kauden jälkimmäinen derby päättyi tasan (maalittomana).

Pitemmällä aikavälillä Romalla on vain yksi derbyvoitto kahdeksasta edellisestä (Laziolla neljä voittoa ja kolme tasuria).

Molempien paras vire hakusessa

Lazion paikan Mestarien liigassa pitäisi jo olla saletissa, mutta peli on ollut viime aikoina takalukossa. Alla on nyt vain kaksi voittoa seitsemästä edellistä, vaikka jaksoa edelsi kymmenen tappiottoman ottelun putki (näistä yhdeksän voittoa).

Toki yhden tappion aiheutti Juventus ja viimeksi cup-finaalissa Lazio ratkaisi vasta jatkoilla, mutta 1-1 Chievoa tai Atalantaa vastaan tai 1-2-kotitappio Interille olivat heikkoja esityksiä. Peli ei juuri nyt kulje hyvin.

Roma kaatoi viimeksi Udinesen kotonaan 2-1 ja on voittanut kolme neljästä edellisestään. Mutta viime kuukausina myöskään Roman peli ei ole ollut aivan kohdillaan. Vaikka Roma häviää harvoin, se on pelannut kokonaiset 15 tasapeliä 32 ottelussaan, eli melkein joka toinen kerta. Tämä näkyy kertoimissa nytkin, sillä rististä tarjotaan vain 2,60.

Kortti viuhuu jälleen?

Se ei meille maistu, vaan sen sijaan valitsemme kohteen ”yli 7,5 korttia” Bet1234:n kertoimella 1,80. Esimerkiksi ComeOn! antaa 1,83 yhtä pykälää korkeammasta rajapyykistä, 8,5 kortista.

Kortteja on jaettu yli 7,5 peräti kahdeksassa yhdeksästä viime derbystä, jos punaiset lasketaan kahdeksi (kuten Bet1234 tekee). Lisäksi ottelun tuomitsee Nicola Rizzoli, joka ei lappuja säästele. Viime ottelussaan miehen käsi kävi kortilla kahdeksan kertaa, ja edellisessä Lazion ottelussa hän jakoi seitsemän varoitusta ja yhden ulosajon.

Ja kun lasketaan punaiset kortit kahdeksi varoitukseksi, yhdeksässä viime derbyssä on jaettu keskimäärin 9,44 korttia per ottelu. Kauden avausvääntökin tuotti yli 7,5 korttia.

Tässä kamppailussa on hurjan paljon pelissä ja iso lataus molemmilla, joten uskomme korttihistorian toistavan itseään.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja hyödynnä 100 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: Yli 7,5 korttia (punainen lasketaan kahdeksi)
Kerroin: 1,83
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 25.5. klo 19.00
TV/stream: 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi