Vetovihje: Tampa Bay – NY Rangers 26.5.2015

New York Rangersin on pakko onnistua ensi yönä. Tappio tietäisi kauden päättymistä, kun taas voitto palauttaisi sarjan seitsemänteen otteluun Madison Square Gardenille.

BW eSports FI €100 welcome

Tampa Bay oli runkosarjan paras kotijoukkue, mutta pudotuspeleissä sillä ei ole merkitystä. Idän konferenssifinaalien viidestä ensimmäisestä ottelusta vierasjoukkue on voittanut kolme (muun muassa kaksi viimeistä). Ja kun lasketaan kahden viime kauden runkosarjakohtaamiset näiden kahden joukkueen välillä, vierailija on voittanut peräti 7/11 viime yhteenotoista. Rangers on voittanut 3/6 edellisistä vierasotteluistaan.

Viimeksi Tampa Bay nollasi Rangersin kahdella osumalla Madison Square Gardenissa, mikä oli erittäin hyvin etenkin siihen nähden, että edelliskerralla tuli 1-5-kotitappio. New Yorkissa ottelut ovat olleet kaiken kaikkiaan selvästi vähämaalisempia (2-1, 2-6, 0-2) kuin Lightningin kotiareenalla nähdyt kamppailut (6-5 je. ja 1-5).

Heiluttaako Stamkos taas verkkoa?

Kertoimissa Tampa Bay on ansaitusti suosikki. Isännille on tarjolla kerroin 1,77 jatkot mukaan lukien, Rangersille 2,15. Aavistelemme kotivoittoa, mutta kerroin saisi olla hitusen isompi. Harkinnanarvoinen kohde on myös Tampa Bay yli 2,5, josta Bwin antaa 1,95. Mutta koska molemmat pelasivat viimeksi äärimmäisen varovasti, jätämme tämänkin väliin.

Sen sijaan käännämme katseet pistetykki Steven Stamkosiin, jonka maalista William Hill tarjoilee kerrointa 2,50. Se vastaa noin 40 prosentin todennäköisyyttä, mikä on nähdäksemme kuitenkin isompi. Stamkos on nimittäin osunut neljässä peräkkäisessä ottelussa ja 5/6 viime ottelussa. Rangersiä vastaan hän on tehnyt maaleja koko kaudella kaikkiaan 6/8 ottelussa ja on kerännyt näissä kaikkiaan 14 tehopistettä.

Siinä missä moni muu pisterohmu hyytyy pudotuspeleissä, Stamkosin meno on jatkunut entisellään. Kotijäällä mahdollisuudet onnistua voivat olla sikälikin paremmat, että Floridan auringon alla ottelut ovat olleet runsasmaalisempia. Runkosarjassa Stamkos teki peräti 22 maalia 43 kotiottelussa eli useammin kuin joka toisessa pelissä.

Avaa tästä pelitili William Hillille ja varmista lisäjännitys ensi yön NHL-jännäriin!

Vetovihje: Steven Stamkos onnistuu maalinteossa
Kerroin: 2,50
Peliyhtiö: William Hill
Kohde sulkeutuu: Keskiviikon vastainen yö klo 03.00
TV/stream:  Viasat Hockey Finland

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi