Vetovihje: Argentiina – Kolumbia 26.6.2015

Ylipelille tarjolla hurja kerroin

Copa American ensimmäinen välieräpari on selvillä, joten nyt on aika selvittää toinen. Eteneekö jatkoon seuraavaksi Argentiina vai Kolumbia?

BW eSports FI €100 welcome

Peru vastaan Chile. Siinä ensimmäinen pari uunista ulkona. Toista semifinaalipaikkaa tavoittelevat Argentiina, Kolumbia, Brasilia ja Paraguay. Ensi yönä yhteen iskevät kaksi ensin mainittua, joista kumpikaan ei ole vielä säväyttänyt.

Argentiina lähti turnaukseen ennakkosuosikkina ja onkin osin täyttänyt odotukset, mutta hyökkäyspelikone ei käy vielä kaikilla sylintereillä. Lohkonsa Argentiina voitti kuitenkin vaivatta ilman tappioita.

Kolumbia pelasi viime kesän MM-kisoissa mainiosti, ja tuolloin tähdeksi nousi James Rodriquez, joka sittemmin siirtyi Real Madridiin. Näiden kisojen lohkovaiheessa joukkueelle tuotti kuitenkin vaikeuksia selvitä jatkoon. Brasiliasta irtosi voitto, mutta Perua vastaan tuli vain tasapeli ja Venezuelalle jopa tappio.

Hyökkäyspelin taitajien yhteenotto

Sekä Kolumbia että Argentiina perustaa pelinsä vahvaan hyökkäyspeliin. Tämä johtuu pitkälti pelitapaan liittyvistä perinteistä, mutta silläkin on merkityksensä, että joukkueiden vahvuudet nojaavat nimenomaan siihen osa-alueeseen.

Argentiinalta ei tarvitse kuin luetella nimet Lionel Messi, Sergio Aguero ja Angel Di Maria, niin asia käy selväksi.

– Kolumbia-ottelusta tulee hankala, mutta meillä on enemmän tilaa hyökätä. On aina hankalampaa pelata sellaista joukkuetta vastaan, joka vain puolustaa kaikilla pelaajillaan eikä yritä hyökätä, Angel Di Maria sanoi ennen ottelua ESPN:lle.

Di Maria viittasi kommentillaan siihen, että Argentiina teki lohkovaiheessa vain kolme maalia. Tämä johtui pitkälti juuri siitä, että vastustajat keskittyivät vain peruutteluun. Kolumbia tuskin parkkeeraa bussia, koska heillä on omat vahvuutensa hyökkäyspäässä: Radamel Falcao, Jackson Martinez ja Juan Cuadrado ovat kovia nimiä. He tarvitsevat palloa kyetäkseen tekemään sitä, minkä taitavat – eli suomeksi sanottuna maalipaikkoja ja maaleja.

Tällainen asetelma lupaa nähdäksemme hyökkäysvoittoisempaa pelinkuvaa kuin kertoimenlaatijat uskovat. Kun saamme Unibetilta yli 2,5 maalille niinkin kovan kertoimen kuin 2,55, niin pakkohan siihen on tarttua. Joukkueilla on ollut toki maalinteko-ongelmia, mutta kapasiteettia riittää vaikka mihin.

Avaa tästä pelitili Unibetille ja lunasta 100+10 euroa ilmaista bonusrahaa!

Vetovihje: Yli 2,5 maalia
Kerroin: 2,55
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantain vastainen yö klo 02.30
TV / stream:  Unibet, Bet1234

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi