Vetovihje: Portugali U21 – Saksa U21 27.6.2015

Ratkaisuhetket käsillä alle 21-vuotiaiden kisoissa

Alle 21-vuotiaiden EM-kisojen välierät pelataan tänään Tšekissä. Tässä oma vihjeemme lauantai-illalle.

BW eSports FI €100 welcome

Alle 21-vuotiaiden EM-kisat ovat edenneet jo välierävaiheeseen, johon mekin suoraan hyppäämme. Turnauksessa on mukana vain kahdeksan joukkuetta kahdessa lohkossa, joiden kaksi parasta ovat nyt edenneet siis semifinaaleihin.

Joukkuemäärä saattaa kuulostaa pieneltä, mutta hyvää on se, että joka peliläl on merkitystä ja tärkeimmät pudotuspelit käynnistyvät suoraan. Pelin taso pysyttelee myös kaiken aikaa korkealla. Toisessa välieräparissa kohtaavat muuten Ruotsi ja Tanska, joten Pohjolan herruustitteli on siinä parissa jaossa. Oma pelivihjeemme haetaan toisesta välierästä, jossa kohtaavat Portugali ja Saksa.

Portugali puolustaa hyvin

Ennen turnausta Portugalia pidettiin yhtenä suosikeista etenkin vahvan hyökkäyspelinsä (kärjessä Bernardo Silva) ansiosta. Alkulohkon kolmen pelin jälkeen puolustus on ollut kuitenkin se osa-alue, jolla Portugali on loistanut. Lohkovaiheessa omiin meni vain yksi maali. Silti hyökkäyspelissäkään ei ole ollut valittamista.

Saksakin on suoriutunut erittäin hyvin. Moni asiantuntija pitää tätä joukkuetta jopa parempana kuin sitä, joka hurmasi kaikki kuusi vuotta sitten Ruotsin kisoissa (joissa Pikkuhuuhkajatkin nähtiin). Lohkossaan Saksa kaatoi Tanskan puhtaasti 3-0, ja sen jälkeen tuli tasurit Serbiaa ja Tšekkiä vastaan.

Vaikka paperilla Saksa on monin osin Portugalia vahvempi, uskomme tasaiseen mittelöön. Kumpikin joukkue voi huoletta luottaa hyökkäysvoimaansa, mutta silti luvassa lienee tiukka ja vähämaalinen taisto.

Mutta jos voittajaa pitäisi veikata, meidän on vaikea nähdä Portugalia vahvempana. Siksi kallistummekin pelivalinnassamme kohteeseen Tasapeli (vierasjoukkue ei peliä). Tälle saamme kertoimen 1,85 Betwayltä. Tämä tarkoittaa siis sitä, että kohde osuu tasapelin toteutuessa, mutta panos palautuu, mikäli Saksa voittaa.

Avaa tästä pelitili Betwaylle ja hyödynnä 50 euron ilmaisveto!

Vetovihje: Tasapeli (Saksa ei peliä)
Kerroin: 1,85
Peliyhtiö: Betway (50 euron ilmaisveto)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 27.6. klo 19
TV / stream:  Ottelua ei valitettavasti televisioida Suomessa

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi