Vetovihje: Gabashvili – Zverev 29.6.2015

Huippulupaus ei päästä venäläistä helpolla

Alexander Zverev katsotaan yhdeksi tennismaailman kovimmista lupauksista. Wimbledonin avauskierroksella hänelle arvottiin vieläpä vastus, jota vastaan saksalaisella on hyvät mahdollisuudet jopa voittoon.

BW eSports FI €100 welcome

Wimbledonin tennisturnaus on läimäytetty käyntiin, ja pelit pyörivät jo täysillä. Avauskierroksella katsotaan, kenen tie tyssää heti alkuunsa. Yksi mielenkiintoisimmista kohtaamisista otellaan venäläisen Teimuraz Gabashvilin ja saksalaisen superlupauksen Alexander Zverevin välillä.

Zverev on syntynyt 1997 eli vasta 18-vuotias, mutta hän on silti ottanut painavia voittoja kovista vastustajista. Esimerkiksi Ivo Karlovic ja Viktor Troicki ovat saaneet kätellä vastustajaa verkon yli tappio niskassaan.

Lupaavien voittojen lisäksi moni muukin seikka puhuu nuorukaisen menestyksekkään tulevaisuuden puolesta. Zverev on peräti 198-senttinen ja ominaisuuksiltaan muutenkin pätevä nousemaan jatkossa tennismaailman kärkikymmenikköön.

Gabashvili valitsee turnaukset tarkkaan

Wimbledonissa Zverev sai avauskierrokselle vastaansa venäläisen Teimuraz Gabashvilin, joka on tällä hetkellä rankingissä korkeammalla kuin 12 vuotta nuorempi saksalaisvastustajansa. Gabashvili on kerännyt hyviä tuloksia tältä kaudelta. Viimeksi Ranskan avoimissa hän kaatoi muun muassa Feliciano Lopezin, Juan Monacon ja Lukas Rosolin – ranking-sijoilta 12, 30 ja 43. Kovia näyttöjä siis piisaa. Venäläinen keskittyy selvästi vain niihin turnauksiin, joihin hän on todella motivoitunut.

Avauskierroksen ottelussa suosikista ei olekaan epäselvyyttä. Mutta silti myös Zverev on osoittanut sellaista nousukuntoa, että voittajan veikkaaminen avauskierroksen ottelussa on vaikeaa. Zverev on vaikea kaadettava, mutta niin on Gabashvilikin tärkeissä turnauksissa. Siksi haemme pelikohteen erä- ja pelimarkkinasta.

Yli 3,5 erän kerroin 1,53 on liian pieni, mutta kun saamme yli 39,5 pelistä kertoimen 1,89 Unibetiltä, se kelpaa meille hyvin. Ainakin yhden pitkän erän kaksikko tahkoaa aivan varmasti, siihen uskomme.

Wimbledon on käynnissä. Avaa pelitili ComeOnille!
Nyt kannattaa rekisteröityä sivustolle, joka panostaa isosti tennikseen. Avaa tili tästä ja kuittaa hurja 300 euron bonus ComeOnille!

Vetovihje: Yli 39,5 peliä
Kerroin: 1,89
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Maanantai 29.6. klo 17.40
TV / stream:  CMore Tennis esittää Wimbledonin otteluita

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi