Ravivihje: Vermo T65 22.7.2015

T65-1:

BW eSports FI €100 welcome

Avauskohteessa suosikki starttaa 2 Amazing Soul. Jukka Kinnunen pamauttaa startista johtopaikalle ja siitä tamma on lähellä palata voittokantaan. Pelikupongille otetaan kaveriksi 1 Mr Exquisite, sillä Jukka Kinnunen ajaa aina yltiöoptimistisesti ja pussituksen riski Mr Exquisitella on tavallista pienempi. Oslon karsinnassa Perttusen ajokki räväytti hienon 08-vauhtisen kirin ja sellaisella tullaan tänään ohi Amazing Soulista.

T65-2:

1 Who’s Fabolous on suuri suosikki. Vihjetykki allekirjoittaa suosikkiaseman, mutta vain niukasti. Maanantaina Turussa Who’s Fabolous ei tsempannut leijonan lailla maaliin, tässä piikkipaikka lienee tarjolla. Nimihirviö 2 Sonearandyetsofar teki rehdin kirin viimeksi Riihimäellä ja T65-lähdöissä toukokuussa hienoja kirejä esittänyt tamma on nyt alipelattu. Samoin alipelattuja on vahva 7 Jailhouse Riot ja 8 Ghost Boy, mutta ulkoa tarvitaan hiukan myös tuuria.

T65-3:

Vihjetykin kevään luottohevonen 5 Shadoom yrittää paluuta voittokantaan ja tällä kertaa tehtävä on sopiva. Viimeinen puristus on kuitenkin viime aikoina ollut oriilla kateissa. Shadoom lisäksi lapulle rastitaan aina rehellisesti yrittävä 9 Kennie ja ongelmahevosen maineen saanut, mutta kyvykäs 3 Finally Famous.

T65-4:

Ari Moilanen täräyttää lähdöstä keulaan 2 Arctic Shotilla ja siitä ruuna on lähellä voittoa. Maanantaina Turussa Arctic Shotin olisi pitänyt voittaa lähtönsä ennen 1 Prince Asia, joten varmistukset on tarpeen. 3 Get Going Grace saanee nopeudellaan hyvän juoksun ja tamma on tässä todella pelaamaton. Vermossa harvoin mailia voitetaan radalta 12, mutta 12 Jamieson voi sen tehdä. EP Mäkisen ajokki on lähdön kyvykkäin ja nopein hevonen.

T65-5:

Kahteen viimeiseen lähtöön poimitaan varmat. Ensimmäinen varma on 4 Chili Factor. Huonoista lähtöpaikoista kärsinyt nelivuotias ruuna on vaihteeksi hyvällä paikalla. Viimeksi Chili Factor kiersi kuolemanpaikalle ja rutisti siitä jopa Mr Mallorcan ohitse. Nyt tehtävä vaikuttaa sopivalta, sillä Vihjetykillä ei ole lainkaan uskoa pelisuosikki 1 Downanderiin. Sisäradalta sillä on pussitusriski ja viimeksi kirissä ei ollut lainkaan ruutia.

T65-6:

Toinen varma on 3 B. Tuuma. Ori saa toisen kerran rattailleen Jukka Torvisen, ensimmäinen kerta päättyi voittoon. Viimeksi Mikkelin maililla tuli laukka kiriin lähtiessä, loppua B. Tuuma kiri mukavasti. Tänään vastus on sopiva ja hyvältä paikalta B. Tuuman pitäisi olla lähellä. Jättiyllättäjänä lapulle voisi harkita myös 11 Aaron Hemiä.

Vihjetykin vihjerivi:

1,2

1,2,7,8

3,5,9

1,2,3,12

4 Chili Factor

3 B. Tuuma

Yhteensä 96 systeemiä eli 9,60 euroa. Vihjerivistä voi ostaa 1/10 osuuden tästä linkistä.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi