Vetovihje: Astana – Maribor 22.7.2015

HJK:n seuraava vastus Mestarien liigan karsinnoissa on joko Astana tai Maribor, joilla on edessä toinen osaottelu tänään. Vierailla pitäisi olla saumat Astana Arenalla ainakin tasuriin.

BW eSports FI €100 welcome

Maribor voitti avausosan 1-0 tasaisen väännön jälkeen. Astana tarjosi hyvän vastuksen, mutta kaivattu vierasmaali jäi kuitenkin tekemättä.

Kazakstanilaisen jalkapallon ei yleensä katsota lukeutuvan maailman eliittiin, mutta silti Astanaa ei pidä aliarvioida. Täkäläisessä Veikkausliigassa Astana ainakin pärjäisi varmasti. Myös viime kaudella Astana yllätti esimerkiksi ruotsalaisen AIK:n Eurooppa-liigan karsinnoissa haettuaan Tukholmasta makean voiton (0-3, yhteistulos kazakeille 1-4).

Tästä taisteluparista on silti hankala nostaa esiin selvää suosikkia, mutta hienoisesti vaaka kääntyy Slovenian suuntaan. Maribor hallitsee kansallista liigaansa suvereenisti ja on voittanut mestaruuden jo viidesti peräkkäin. Viime vuonna joukkue ylsi lohkovaiheeseen, mutta jäi odotetusti jumbosijalle. Kahdella edellisellä kaudella tie tyssäsi karsintoihin (ns. playoff -vaiheeseen).

Vähintään tasapeli vieraiden matkaan?

Kuten sanottua vääntö oli tasaista avauskohtaamisessa. Astana pelasi hyvin, mutta me uskomme silti Mariboriin. Joukkue johtaa 1-0, joten tasapeli riittää sille jatkopaikkaan.

Maribor on joukkueena tasokkaampi. Rutiinia ja kokemusta eurokentiltä on enemmän. Viime kaudella peli kulki hienosti. Karsintojen vieraspeleistä irtosi hyviä tuloksia – nimittäin tasapelit bosnialaista Zrinjskiä ja Maccabi Tel Avivia vastaan sekä voitto Celticistä. Ei mitä tahansa vastuksia siis.

Astana on katsottu 1×2-markkinassa selväksi suosikiksi, mutta itse katsomme, että Mariborilla on hyvät mahdollisuudet hakea toivomansa tulos vieraista. Maribor +0,5 (asian handicap) on tarjolla Pinnaclella markkinoiden parhaalla kertoimella 1,71.

Avaa pelitili Pinnaclelle ja nappaa markkinatoppi itsellesi!

Vetovihje: Maribor +0,5 (asian handicap)
Kerroin: 1,71
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 22.7. klo 17.00 (!)
TV / stream: 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi