Vetovihje: Manchester City – Real Madrid 24.7.2015

Seuraava huippuvääntö International Champions Cupissa otellaan Manchester Cityn ja Real Madridin välillä. Viimeksi mainittu on katsottu suosikiksi – kenties liiaksikin. Psst.. huomaa aikainen alkamisaika!

BW eSports FI €100 welcome

Harjoituskausi jatkuu, ja katse on jo nyt tiukasti suurseuroissa. Australian Melbournessa pelaavat Roma, Manchester City ja Real Madrid. Tämä on viimeinen ottelu harjoitusturnauksessa, jossa kaksi edellistä ottelua päättyivät tasan ja ratkottiin rankkareilla.

Real Madrid pelasi Roman kanssa 0-0 ja hävisi pilkkukisan. Hyökkäyspelistä ei jäänyt lapsille kerrottavaa, mutta puolustuspelistä vielä vähemmän. Rafael Benitezin ensimmäinen ottelu päävalmentajana tarjoili odotetusti hitaan startin. Pelitempo kuitenkin nousi kamppailun edetessä.

Parempaa viihdettä tarjoili Cityn ja Roman välinen mittelö, jossa varsinainen peliaika oteltiin lukemin 2-2 brittien vietyä rankkarit. Harjoituskauden avaukseksi pelin taso pysyi koko ajan korkealla, ja nähdyt maalit olivat hienoja. Cityn kiistelty tulokas Raheem Sterling tarvitsi vain kolme minuuttia taivaansinisissä ensimmäiseen osumaansa.

Vähintään kaksi maalia 4/4 ottelussa

Vuodentakaisella harjoituskaudella Real Madrid hävisi viisi ottelua viidestä, ja nytkin tuli pataan. Rafael Benitez istuttaa yhä pelifilosofiaansa joukkueeseen, mikä saattaa ottaa aikaa – etenkin kun kyseessä on Realin kaltainen ryhmä.

Cityn esitys Romaa vastaan oli lupaavampi, vaikka heillekin irtosi vain tasapeli. Moni uusi mies kuitenkin osoitti olevansa heti hyvässä iskussa. Siksi on vaikea ymmärtää, miksi Real Madrid on niin kova suosikki kuin se on.

Hyökkäyspelin taitaa kumpikin joukkue, sehän tiedetään. Ei yllättäisi, vaikka molemmat paukuttaisivat parikin häkkiä.

City on pelannut viime kausi mukaan lukien neljä ottelua International Champions Cupissa. Näistä saldona on 1-3-0. Lisäksi City on tehnyt vähintään kaksi maalia joka ottelussa. Se on hyvä suoritus, koska vastassa on ollut maailmanluokan joukkueita.

Betsson tarjoaa Cityn yli 1,5 maalista markkinoiden parhaan kertoimen 2,95. Siihen tartumme. Tulosveikkauksena 3-2/2-2?

Avaa tästä pelitili Betssonille ja lunasta 100 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: Manchester City yli 1,5 maalia
Kerroin: 2,95
Peliyhtiö: Betsson (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 24.7. jo klo 13.00!
TV / stream:  Ei televisioida Suomessa

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi