Vetovihje: Chelsea – Barcelona 28.7.2015

Barcelona jättää isot tähdet kotiin International Champions Cupin Chelsea-ottelusta, mikä tekee lontoolaisryhmästä meidän silmissämme suosikin.

BW eSports FI €100 welcome

Yleensä tämän kaksikon kohdatessa kyse Mestarien liigasta. Näin oli viimeksi vuonna 2012 välierissä, joissa Chelsea oli parempi voitettuaan 1-0 kotona ja haettuaan vieraista 2-2-tasapelin. Tasuri onkin ollut joukkueiden suosiossa, sillä viisi seitsemästä viime yhteenotosta on päättynyt tasan. Onko nytkin luvassa siis tiukka vääntö jenkkifutisjoukkue Washington Redskinsin kotikentällä FedExFieldillä?

Molemmat joukkueet ovat kirjanneet tililleen toistaiseksi voiton ja tappion International Champions Cupissa. Chelsea aloitti shokkitappiolla häviämällä maalein 2-4 varamiehiselle New York Red Bullille. Sen jälkeen Paris Saint-Germain kaatui kuitenkin rankkareilla varsinaisen peliajan päätyttyä 1-1.

Barcelona kaatoi Los Angeles Galaxyn 2-1, mutta viimeksi tuli kuokkaan maalein 1-3 Manchester Unitedilta – vieläpä varsin heikolla esityksellä.

Messi ja Neymar sivussa

Harjoitusottelut ovat aina hankalia veikata, ja tässäkin turnauksessa on nähty yllätyksiä. Kaiken kaikkiaan Barcelona on parempi, mutta lukuisat poissaolot kääntävät vaakakuppia lontoolaisten suuntaan. Isoimmat starat Leo Messi ja Neymar ovat kotona samoin kuin Dani Alves, Javier Mascherano ja Claudio Bravo.

Chelsea sen sijaan on matkassa parhaalla miehistöllään. Kierrätystä ja vaihtoja lienee toki luvassa, koska harjoitusotteluissa erilaisiin kokeiluihin on vielä mahdollisuus.

Barcelona joka tapauksessa oli heikko ManUa vastaan, kun taas Chelsea oli PSG:tä vastaan oikein hyvä. Siksi uskomme ensi yönä Chelseaan. Kaksikon tasurialttiuden takia valitsemme kuitenkin dnb-kohteen, jossa tasapelin toteutuessa panos palautuu. Betway tarjoaa Chelsean voitosta kohteessa kertoimen 2,05, mutta panos pidetään suht pienenä.

Avaa tästä pelitili Betwaylle ja lunasta 50 euron ilmaisveto!

Vetovihje: Chelsea voittaa (draw no bet)
Kerroin: 2,05
Peliyhtiö: Betway (50 euron ilmaisveto)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikon vastainen yö klo 03.00
TV / stream:  Unibet, Bet1234

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi