Ravivihje: Vermo T65 29.7.2015

T65-1:

BW eSports FI €100 welcome

Avauskohteessa Ari Moilasen rattailleen saavan 3 Classic St Pat täräyttää lähdössä keulaan. Moilanen saanee rauhoittaa vauhtia, sillä ainoa uhka on niin ikään EP Mäkisen tallin 7 Demi De Veluwe, jolla isäntä itse on ilmoittanut ajavansa passiivisesti takajoukoissa. Vaikka Demi De Veluwe oli jäätävän hyvä Mikkelissä, ei Classic St Patista ohi tulla, jos ja kun matkavauhti on hiljaista.

T65-2:

Suomenhevosten alasarja on kerännyt viivalle mielenkiintoisen osanottajajoukon. Voitokas 1 Firello kohtaa nyt aikaisempaa kovemman haasteen, kun vastaan asettuu kyvykäs 7 Hurman Kukka ja tykkikunnossa oleva 15 Haltija.

T65-3:

Kolmannessa kohteessa lähtökiihdytys on avainasemassa. Eturivistä kovia avaajia riittää, emmekä usko pelisuosikki 7 Zulu Hossin pääsevän ulkoa keulaan. Nostamme varmaksi hyvältä lähtöpaikalta starttaavan 3 Shadoomin, josta on tullut Vihjetykin luottohevonen. Shadoom antoi viime juoksussaan viitteitä nousukunnosta pienen lamakauden jälkeen, kun ori puristi ylivauhtisessa juoksussa kuolemanpaikalta viidenneksi.  Kyvyiltään Shadoom on lähdön kovin hevonen, siitä osoituksena on viime kaudella kuolemanpaikalta Vermossa juostu täyden matkan huippuaika 12,7a.

T65-4:

Derbykenraalin suosikki ja kierroksen käytetyin varma on 2 Arctic Muscles. Viimeksi Mikkelin maililla Jorma Kontion ohjastamana Arctic Muscles oli parempi kuin pariin aikaisempaan juoksuun. Täydellä matkalla Arctic Muscles ei meiltä täyttä luottamusta saa, vaikka keulaan ori pyyhältääkin. Varmistuksina pelilapulle nostetaan 1 Willy Yankee ja lähdön pienimmällä voittosummalla starttaava 4 William Birdland. William Birdland on ollut jatkuvasti hyvä, mutta nyt tehtävä on entistä haastavampi. Oriin olemus viime viikon voitossa oli kuitenkin todella hyvä eikä voitto saa päästä yllättämään.

T65-5:

Viidennessä kohteessa 3 Blendior ja 10 Lecrosse erottuvat muista. 3 Blendior avannee keulaan ja siitä ori vetää pitkään. 10 Lecrosse palasi tauolta Riihimäellä ja juoksu vaikutti enemmän ranskalaistyyliseltä preparelta. Kyvykkään nelivuotiaan tähtäimessä on Derby ja kuntopiikki alkanee olemaan lähellä. Yllättäjänä lapulle nostetaan pitkästä aikaa eturiviin päässyt 4 Windsong’s Love, joka tavoittelee nappireissua Blendiorin takana. Ori saattaa jopa kiskaista lähdöstä keulapaikallekin.

T65-6:

Päätöskohde on tasainen lähtö. 5 Huimariina palasi Porissa tauolta ja oli heti hyvä. Startti vienee kyvykästä tammaa eteenpäin. 6 Taruntuuli on urallaan vain kerran jäänyt toton ulkopuolelle ja ansaitsee paikkansa pelikupongilla pitkästä tauosta huolimatta. 10 I.P. Legenda teki viimeksi kovan ajan ja Raineri Puikkosen valmennettavalla voitto roikkuu ilmassa. 9 Tupla-Timo on viime kertoja helpommassa lähdössä ja takarivistäkin huomioitava. Suuryllättäjänä lapulle nostetaa 8 Maisero, joka saattaa ulkoradaltakin kiihdyttää kärkeen. Paljon peliä keräävä 7 Ekulius jätetään pois lapulta, sillä ulkoradoilta juoksusta uhkaa tulla haastava.

Vihjesysteemi 135 riviä / 13,50 euroa.

1 Classic St Pat

1,7,15

3 Shadoom

1,2,4

3,4,10

5,6,8,9,10

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi