Vetovihje: Monaco – PSG 30.8.2015

Ranskan liigan suursuosikki Paris Saint-Germain matkaa sunnuntain iltaottelussa AS Monacon vieraaksi.

BW eSports FI €100 welcome

Huomasimme jo viime kaudella, että Paris Saint-Germainin ottelut tuottavat vähän kulmapotkuja. Samoilla linjoilla jatketaan nytkin, kun Zlatan kumppaneineen vierailevat Monacon Stade Louis II:lla.

Hallitseva mestari PSG on avannut kautensa ilman pistemenetyksiä, vaikka onkin saanut tulla toimeen ilman supertähtiään Zlatan Ibrahimovicia ja Angel Dí Mariaa. Nyt kaksikko on kuitenkin pelikunnossa olkoonkin, että kumpikaan tuskin kellottaa täyttä 90 minuuttia.

Kolme voittoa kolmesta ottelusta ja nolla maalia omiin. Lille kaatui 1-0, Ajaccio 2-0 ja Montpellier 1-0. Jo nyt voidaan aavistella, että neljäs peräkkäinen mestaruus on lähellä.

Monaco on yksi PSG:n kovimmista haastajista, mutta tasoero on silti selvä. Tie nousi pystyyn Mestarien liigan playoff-kierroksella, mutta sen sijaan joukkue pääsi Eurooppa-liigaan. Ligue 1:n avaus Niceä vastaan tuotti voiton, mitä seurasi kuitenkin tasapelit Lilleä ja Toulousea vastaan.

Tutulla peli-idealla jatketaan

PSG:n otteluissa ei ole mässäilty kulmapotkuilla alkukaudestakaan, joten trendin jatkuessa pariisilaiset poimitaan mukaan myös kupongille. Monacon peleissä kulmia on nähty enemmän, mutta PSG todennäköisimmin määrää tänään tahdin, ja Monacon on pakko sopeutua siihen. Hyökkäykset rakennellaan useimmiten keskustan kautta, joten huippujoukkueeksi joukkue luo kulmia äärimmäisen vähän.

PSG:n viime otteluiden kulmastatistiikka kertoo seuraavaa: 3, 5, 5, 8, 5, 6, 8, 3, 9, 9 – siis jo kymmenen ottelua putkeen alle kymmenen kulmaa. Nyt kun rajapyykki on 9,5 ja alipeli antaa kertoimen 1,80, niin pelivalintaa ei tarvitse pitkään miettiä.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja lunasta 100 euron bonus!

Vetovihje:  Alle 9,5 kulmaa ottelussa
Kerroin:  1,80
Peliyhtiö:  Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu:  Sunnuntai 30.8. klo 22.00
TV / stream:   Ottelua ei televisioida Suomessa

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi